2789
خخخ خب اون براش تاپیک زذه کلی میگم وگرنه میون این همه خواستگار کدومو انتخاب کنم کدومو جواب کنم

ای جووونم ب هیچکس ندش فقط پیش خودت نگهش دار🥺❤️❤️❤️

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خخخ بعد ی عکسش حال داشتم مادران میفرستم برات

برفسسسسس فرشته رووووو

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

از وجناتش معلومه که معرکس😋

مرسیییییی رامین جان همیشه لطف داری ب من 🤩🤩🙏🙏🙏🙏🙏

هنرمندد🫀

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

هنرمندد🫀

جووووونببین کی اینجاااس

صفا اوردی خانووووم

میگفتی گاو میکشتم بالخرهههه تشریف اوردین😍😍😍😍😂

جووووونببین کی اینجاااسصفا اوردی خانووووم میگفتی گاو میکشتم بالخرهههه تشریف اوردین😍😍😍😍😂

فداتتت❤ زحمت نکشش کیکو بده اینور🤧🤣دلتنگم نشده بودی اصلا نامرد حواسم هست هااا

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

هیعیی دنیا نه من با یک تیکه سیر نمیشم 💔😂

الهیییییی 😍😍🥰خودم ۳ تیکه خوردم ب چوخ رفتم حالم بدههه