skuhjhjgjhg مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 15 عنوان میانگین امتیاز وام بانک مهر 43 بازدید | 9 پست خواهشا راهنمایی کنید اگه ماهانه ۲٠٠ میلیون داخل حساب بانک مهر بزارم میانگین ماهانه چقدر امتیاز بالا میاد؟؟ دیروز | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 4993 ۲۴ملیون ۲۴قسطه ولی بهتره پولتو بزاری تو طرح ارکیده مسدود کنی بعد از ۷۰روز ۴۰۰ ملیون بگیری ۴۰ قسطه با کارمزد دو درصد پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.
niloo۱۳۶۸۸۸۸ عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 4944 میانگین حساب تقریبا ماهی بیست درصدهیعنی ماهی چهل تومنحالا مهرایرانو دقیقا نمیدونم شرایطش فرق داره یا نه 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
بهارمقدم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 40716 بانک ملی چی؟ نمیدونم اونو ولی بیشتر اما سخته اون دوری و من ته دنیام ...
skuhjhjgjhg مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 15 ۲۴ملیون ۲۴قسطه ولی بهتره پولتو بزاری تو طرح ارکیده مسدود کنی بعد از ۷۰روز ۴۰۰ ملیون بگیری ۴۰ قسطه ب ... واقعیت من برای فروش امتیاز و اینا میخوام بزارم نزدیک ۸٠٠تومان گقتم ببین اگه مسدود کنم داخل طرح ارکیده میشه امتیاز وام را انتقال بدی؟؟
skuhjhjgjhg مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 15 میانگین حساب تقریبا ماهی بیست درصدهیعنی ماهی چهل تومنحالا مهرایرانو دقیقا نمیدونم شرایطش فرق داره یا ... کدام بانک بیست درصد میانگین میده؟؟ بعد امتیازش قابل انتقال است؟
niloo۱۳۶۸۸۸۸ عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 4944 کدام بانک بیست درصد میانگین میده؟؟ بعد امتیازش قابل انتقال است؟ رسالت حالا بازم خودت از بانک بپرس فداتبله من همیشه انتقال میدم بابام چون شغل ندارم خودم 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
samiraba67 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 28 طرح ارکیده اصلا به صرفه نیست چون اون پولی که مسدود میمونه تا اخرین قسط بی ارزش میشه