2789
عنوان

توروخدا دیگه شماا نکنییدد😭😭

103 بازدید | 11 پست

دلم میخواد فقط یه مامانی داشته باشم که درکم کنهه هیچوقت فقط رغابت میکنه بامن حتی بم میگه ببین من ازت سفید ترمم من ازت خوشکل ترمم بعد نظرمو میخواد بهشمیگم مثلا اون زیبا نبود میگه نه تو حسودیت میشهه فقط به فکر کار هایجنسیشهه دوستام میریم اردو میگن کی برگردیم به مامانم بگم چی شد و.. بعد من با مامانم صحبت می کنم به تلوزین گوش میده یا در و دیوارر وقتی مناسبتی میشه نظرشو درمورد لباسی میخوام اصلا توجه نمی کننه و فقط دنباله چیزیه که هزینشو کم نکنه حتی اکه بهم نیاد یا بد باشهه فقط با دختر داییام شوخی می کنهه یه بار نشسته بودن همشون تو اتاق بعد امد بهم گفت بچه بره بیرون منو گرفت و انداخت بیرون اتاقق عیچوقت هیچی نمیگم بهش میرم پیش دختر عموهام میاد داد میزنه سرم ابرومو میبرههواقعا. خسته شدم مامانااا توروحدا خوب باشید با دختراتووننن دوستشون باشییدد 😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین عشقم تاپیک آخرم رو بخونی می بینی هم درد همیم اینو گفتم بدونی درکت می کنم

توصیه ام بهت اینه تمام تلاشت رو بکن مستقل بشی از خانواده چون مادرت سمیه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منو یاد مجردیام انداختی😅

تو سن ازدواج و خواستگار ک بودم

هیچی برام نمیخرید همیشه لباسای کهنه و داغون تنم میکرد

با اینکه وضع مالی مون خوب بود

مامانم هر روز ی لباس جدیدو ب روز

بعد مثه نظافتچی باید دائم خونه تمیز میکردم

نزاشت بیشتر از آوا دبیرستان بخونم

نزاشت کوشی دست بگیرم

نزاشت ی دونه دوست و رفیق داشته باشم ولی خودش با کل شهر صمیمی بود

پیش هم سنام همیشه تحقیرم میکرد و دستور میداد

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
پس بهت بگم که هرچی بزرگتر بشی اوضاع اسون تر میشه

حسرت مامانای دوستامو میخورمم مادر بودن و محبت کردنش فقط تو پد خریدن برام خلاصه می کنه و هر روز سرم میکوبه

حسرت مامانای دوستامو میخورمم مادر بودن و محبت کردنش فقط تو پد خریدن برام خلاصه می کنه و هر روز سرم م ...

اون که وظیفشه به خودت نگیر به هرحال مادری هم به زاییدن نیست

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.