2789
عنوان

اگه همسرم طلاقم نده چی

130 بازدید | 16 پست

دوستان من یه تاپیک زدم در رابطه با مشکلم

الان میخوام بدونم اگه همسرم بگه حتی اگه کل مهریه رو هم ببخشی طلاقت نمیدم..

چجوری میشه اقدام کرد واقعا ؟

هیچی هم به نامش نیست

کل مهرتو ببخشی خود دادگاه طلاقتو میده عزیزم یکم زمان بره ولی خب میده البته باید بری جدا زندگی کنی

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کل مهرتو ببخشی خود دادگاه طلاقتو میده عزیزم یکم زمان بره ولی خب میده البته باید بری جدا زندگی کنی

نمیده عزیزم .

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

باکره ای یا نه ؟؟

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نمیده عزیزم .

چرا نمیده؟

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

چرا نمیده؟

چون مهریه بخشیدن یا نبخشیدن موضوع شخصیه و دادگاه نمیتونه دخالت بکنه .طرف اومده اول زندگی مهریه بخشیده بعد ۵۰سال میخواد طلاق بگیره بازم دادگاه میگه دلایلت باید محکمه پسند باشه .ربطی به قانون نداره که چون مهریه بخشیده حالا دادگاه میتونه طلاقش بده .حتی مهریه نوشتن یا ننوشتن یه چیزیه بین دو طرف

اگر قراره مهریه ببخشه باید در ازش وکالت در طلاق رو بگیره در اون صورت دادگاه میتونه طلاق بده بدون حضور مرد

خیلی از مردها از ندونستن قانون توسط دخترشون استفاده میکنم میگن مهرسا رو ببخش تا طلاقت بدم .و بعد میزنن زیرش .چون هیچ جا ثبت نشده که در ازای چی مهریه بخشیده شده

چون مهریه بخشیدن یا نبخشیدن موضوع شخصیه و دادگاه نمیتونه دخالت بکنه .طرف اومده اول زندگی مهریه بخشید ...

کلا اگه یکی از طرفین طلاق بخاد حالا حق طلاق با هرکدوم باشه ، اگه جدا بره زندگی کنه بعد یه مدت دیگه دادگاه قانونی طلاق رومیده کاری هم ب مهریه و این قضایا نداره

کلا اگه یکی از طرفین طلاق بخاد حالا حق طلاق با هرکدوم باشه ، اگه جدا بره زندگی کنه بعد یه مدت دیگه د ...

نه عزیزم همچین چیزی نیست .دادگاه خیلی خیلی طرف مرده .آنها چیزی که میشه تو دادگاه به نفع زن استفاده کرد همین وکالت در طلاقه و حق حبسه .زن اگر بگه نمیخوامش میگه خب چرا .میگه دلایلت محکمه پسند نیست مهربان بخشیدز که بخشیدی به ما ربطی ندارع .یا باید رضایت همسرت رو برای طلاق جلب کنی یا همینجوری بمون تا شوهره طلاقت بده .تازه هم حساب میشه و شوهره میره حکم ازدواج مجدد میگیره.وقتی مهریه میبخشی باید در ازش چیزی طلب کنی .وگرنه نمیتونی بگی خب من مهریه بخشیدن آقا گفته طلاقت میدم .دادگاه میگه خب مدرکت کو برای اثبات این حرفا .کلی از خانوم ها گول حرف کرده رو خوردن و مهریه بخشیدن .بعد مرده دیگه طلاق نداده ..