2789
عنوان

مامانم به داداشم گفت با پسره رفتم کافه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 35 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا بودهخانوادم راضی نشدن ببیننش

صرفا یه گذینه بوده.چه تلاشی کرده واسه به دست اوردنتون؟! با مردای خانواده تون صحبت کرده؟ مادرش با شما و مادرتون صحبتی کرده؟

اگه شرایطش اوکی نیست پس حق داره خانوادتون مخالف باشه

صرفا یه گذینه بوده.چه تلاشی کرده واسه به دست اوردنتون؟! با مردای خانواده تون صحبت کرده؟ مادرش با شما ...

چرا باید با مردای خانواده اش صحبت کنه قبل از صحبت با خودش؟!مگه صد سال پیشه؟!

در ضمن مادر ایشون اصلا به دلایل غیر منطقی حاضر به دیدن خواستگارش نیست!!!

صرفا یه گذینه بوده.چه تلاشی کرده واسه به دست اوردنتون؟! با مردای خانواده تون صحبت کرده؟ مادرش با شما ...

اره مادرش بهم زنگ زد شماره تماس مامانمو خواست خواهرش دو بار اومد بهم سر زد برام سوغاتی آوردن

ولی مامانم گفت بزار مامانش زنگ زد چند تا بارش کردم میفهمه منم ترسیدم ندادم گفتم فکرامو کنم بعد

آخه خانواده اون فرهنگی هست و متشخص

متاسفانه مامانم یکم روانش مشکل داره و بد دهنه یه سری رفتاراش نرمال نیست یهو دیدی گرفت به فحش و بد و بیراه

چرا باید با مردای خانواده اش صحبت کنه قبل از صحبت با خودش؟!مگه صد سال پیشه؟!در ضمن مادر ایشون اصلا ب ...

دقیقا من که تا طرفو نشناختم نمیتونم برم معرفیش کنم به خانوادم فردا روز بگن این چیه فلانه شاید معتاد بود دزد بود

مامانم میگفت اصلا به هیچ وجه حتی حاضر نشد ببینتش بزاره باهاش حرف بزنه

من میگم چرا باید جلو داداشم بگه با پسره رفتم بیرون

همونجا میگفتی پسره خواستگاری خودتم در جریان بودی

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

دقیقا من که تا طرفو نشناختم نمیتونم برم معرفیش کنم به خانوادم فردا روز بگن این چیه فلانه شاید معتاد ...

بله یادم اومد شما رو

فقط در تعجبم با شناختی که از مادرت داری چرا بهش گفتی

حالا گذشته دیگه فکر نکن مادرت پذیرای همچین مسائلی هست

اونایی که از ابتدا خانواده رو درگیر میکنن تو یه سیستم دیگه هستن

شما اول باید مطمئن بشی بعد خانواده رو وارد کنی

چطور طرف خواستگار خانواده راضی نیستن بعد دختر از خودش بلند میشه میره دیت؟😐😐😐

ببخشید ولی من سنتی پسند نیستم و اصلا قبول ندارم

خواستگاری ای الان که دیگه مثل قدیم نیست ما همو دیدیم آشنا شدیم مادرش بهم زنگ زد شماره مادرمو خواست

اینکه رفتم بیرونم بنظرم کار درستی کردم که شناختمش تا حدودی

چرا باید با مردای خانواده اش صحبت کنه قبل از صحبت با خودش؟!مگه صد سال پیشه؟!در ضمن مادر ایشون اصلا ب ...

چون خودش صحبت کرده و خواستگاری یعنی خانواده ها مطرحن

شما مفهوم خانواده واست غریب هست دلیل نمیشه فکر کنی واسه صد سال پیشه