خواب آور هستن دارو اعصاب ؟منم رواشناسم میخواد بفرستم پیش روانپزشک دارو بنویسه برام همش از اینکه خواب ...
اره عزیزم خواب اوره منم بچه کوچیک دارم هی بهش میفتم داروهارو بدون خواب اور بنویس اصن گوش نمیداد من قطع کردم یواش یواش چون اگه یهو قطع کنی بدتر میشه حالت و علائمت
خواب آور هستن دارو اعصاب ؟منم رواشناسم میخواد بفرستم پیش روانپزشک دارو بنویسه برام همش از اینکه خواب ...
ببخشید من ریپ زدم نتیجه داروهای اعصاب خواب اوری یا کسلی .کم شدن میل جنسی .چاقی هست
تا زمانیم که میخوری ریلکسی باز تموم کنی مشکلات بر میگردن
بهترین داروی اعصاب رابطه با خداست که عوارض نداره ولی اونم باز تداوم میخوا که تاثیر بزاره
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
خودم دو دل هستم برای دارو شاید اصلا نرفتم برام بنویسهگفت دارو با دوز کم برات مینویسه بیخیال دنیا بشی
من مشکل شما رو نمیدونم واقعا نمیتونمم راهنمایی کنم اما مشکل منم حاد نبود ببین باز چی صلاح میدونی من جز خواب چیزی عایدم نشد ترجیح دادم همنیجوری ول بچرخم و عمرم تموم بشع 😂😂😂