2789
عنوان

اعصابم خرده 😤

169 بازدید | 22 پست

سیستم گرمایشی سرمایشیمون داکته خیلی مزخرفه تو زمستون بخاری میزدیم از سقف اب چکه میرد الانم ک کولر میزنیم کلی اب چکه میکنه به همسرم زمستون گفتم زنگ بزن صابخونه درست کنه نمیدونم به صابخونه گفت یا نه حالا امروز یدفه دیدم صدای شر شر اب میاد بهش گفتم زنگ بزن صابخونه گفت دوبار گفتم بهش میگه باید ی لولشو نمیدونم چیکار کنی منم بهش گفتم کار من نیست گفتم خوب زنگ بزن یکیو بیاره تعمیر کنه این چ وضعشه باید سطل بذارم وسط خونه صداشو برده بالا میگه مگه من کولرو نصب کردم با من بحث میکنی مگه اینجا خونه منه گفتم خونه تو نیست ولی توش زندگی میکنیم اینجوری من بدم میاد ک همش اب بچکه باز دادو هوار ک تو میخوای با صابخونه دعوا کنم کفتم با زبون خوش بهش بگو بیاد تعمیر کنه دعوا برای چی به نظرتون من حرف بدی میزنم ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه، از حرفهایی که زده کاملاً حق با توئه.

تو داری درباره یک مشکل ساده و واقعی حرف میزنی: چکه کردن آب از سیستم خونه. این چیزیه که:

به صاحبخونه مربوطه

باید تعمیر بشه

و تو هم حق داری توی یک فضای سالم زندگی کنی

اون چیزی که تو گفتی (زنگ بزن، بیاد درست کنه، با دعوا نه با احترام) منطقیه. حتی لحن تو هم بیشتر “حل مسئله” بوده تا دعوا.

اما اون طرف بحث رو از مشکل برده سمت احساسات و دفاعی شدن: «من نصب نکردم»، «با من بحث نکن»، اینا فرار از مسئولیت نیست، ولی همکاری هم نیست.

واقعیت ساده: 🔹 تو مسئول خرابی نیستی

🔹 زندگی تو اون خونه حق داری شرایطش درست باشه

🔹 پیگیری از صاحبخونه کار طبیعی و درستیه

فقط یه نکته برای اینکه بحثها کمتر داغ بشه: به جای تأکید روی “تو زنگ بزن”، گاهی بهتره تبدیلش کنی به “بیا با هم پیگیری کنیم” تا طرف مقابل حالت حمله نگیره. ولی اصل موضوعت کاملاً درست بوده.

نه، از حرفهایی که زده کاملاً حق با توئه.تو داری درباره یک مشکل ساده و واقعی حرف میزنی: چکه کردن آب ا ...

بخدا اگر به من اجازه بده من خودم پیگیری میکنم به من اجازه این کارارو نمیده یبار یجای دیگه خونه آب میداد صاحبخونه اومد دید به من گفت برو تو اتاق حتا خوشم نمیاد سلام کنی دیگه منم کاری ازم بر نمباد مجبورم بهش گیر بدم تا زنگ بزنه

نه، از حرفهایی که زده کاملاً حق با توئه.تو داری درباره یک مشکل ساده و واقعی حرف میزنی: چکه کردن آب ا ...

خیلی ممنون از توضیحات کامل و اینکه وقت گذاشتی تا کمکم کنی فقط اینکه گفتی بهتر بود باهمدیگه پیگیری کنیم یعنی من باید چیکار میکردم ؟

حق داری ناراحت باشی. مشکل اصلی فقط چکه آب نیست؛ اینه که تو رو از پیگیری و تصمیمگیری درباره خونه کنار میذاره.

تو برای زندگی مشترک فقط “ساکن” نیستی، شریک هستی. طبیعیه که بخوای مشکل حل بشه و حتی خودت پیگیری کنی.

این مدل برخورد که:

نذاره با صاحبخونه حرف بزنی

بگه دخالت نکن

و خودش هم پیگیری نکنه

بیشتر شبیه کنترل کردن موقعیته تا حل کردن مشکل.

راه بهترش اینه که وارد دعوا نشی، خیلی ساده و محکم بگی: «این موضوع باید حل بشه، منم تو این خونه زندگی میکنم و حق دارم در جریان و درگیر حلش باشم.»

اگر باز هم همین الگو ادامه داشت، اون وقت موضوع از “یک اختلاف ساده” رد میشه و میره سمت یک الگوی رفتاری ثابت که بهتره جدیتر بهش فکر کنی یا حتی با یک مشاور صحبت کنی.

تو داری کار درست رو میخوای: یه خونه قابل زندگی.