شاتوت_نمکی مدیر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5792 عنوان دیگه خسته شدم بابا منم ادمم منم خواستگار میخوام منم ازدواج میخوام | مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 119 پست خواهش میکنم یکی دلسوزانه برام پسری کسی هست معرفی کنهالانم شاید همه بخندن چه عجله ای داریوقتی درس خوندم فایده نداشتخوشگلیم برام شانس نیوردزشت تر از من تو خونه بختشهخواهشا کسی میشناسه بم معرفی کنینمن دیگه تحمل این زندگی کصشعر ندارم 1405/03/18 | 18:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاتوت_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5792 از کجا معلوم اون بختتو بسته چون همینه جن عاشق وارد زندگیم کردبن بست پشت بن بستهمه بهم گفتندیگه کسی که چشم سومش باز بوده هم گفته بنده ی خدا داری بدبخت میشی
شاتوت_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5792 میخوای پوشک عوض کنی؟؟؟ میخوای دسشویی تمیز کنی؟ میخوای بشوری بسابی بپزی؟؟ مگه این دوسال کار کردم مستقل بودم چیبهم دادن؟خدا عذابم داده
رویااااا81 عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 240 اره زده به سرموقتی صبح تا شب زیر افتاب پیاده میرم میاماین ظلم نیستبعد یکی با دوست پسر پولدارش سوار م ... دوست پسر پولدار کجا بوددددد سگ ......اول تا آخرش دیگه تو این دور و زمونه کسی پولدار نیست باشه هم خرج کسی نمیکنن اونام تهشون کات یا طلاق اینقدر غصه نخور عع
شاتوت_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5792 دوست پسر پولدار کجا بوددددد سگ ......اول تا آخرش دیگه تو این دور و زمونه کسی پولدار نیست باشه هم خرج ... اره فامیلمون شوهرش بی ام و دارهبه من میرسه همه بی پول میشن
رویااااا81 عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 240 اره فامیلمون شوهرش بی ام و دارهبه من میرسه همه بی پول میشن هرچی داشته ا قدیم داشته
شاتوت_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5792 هرچی داشته ا قدیم داشته هر چی هستمن دیگه نمیتونم تحمل کنمیجور باهام برخورد میشه انگار پلشت منم بقیه همه خوبندختره هست هیچی نداره همه میپرستنبه ما برسن هزار ایرادخدا ازم متنفره
aydattt عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1007 چون همینه جن عاشق وارد زندگیم کردبن بست پشت بن بستهمه بهم گفتندیگه کسی که چشم سومش باز بوده هم گفته ... وا چحوری بود اینی که میگی حس خاصی داشتی یعنی مثلا؟
شاتوت_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5792 وا چحوری بود اینی که میگی حس خاصی داشتی یعنی مثلا؟ تمام علائمشو دارمهر روز درد جسمانی هر روز خوابای جنسیجنس مخالف ازم بی دلیل فراریه با این که خوشگله چهرمهر پسری باهاش اشنا شدم بعدش یه بلایی سرش اومده
ژلهقرمز عضویت: 1404/12/05 تعداد پست: 52 چند سالته من همین امروز بریدم دیگه تا کسی تو این شرایط نباشه درک نمیکنه من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین
شاتوت_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5792 چند سالته من همین امروز بریدم دیگه تا کسی تو این شرایط نباشه درک نمیکنه همون همه اینایی که اینجا میخندن همشون ۱۸-۱۹ سالگی شوهر کردنشب جمعشونم داشتنخرجشونم شده گل و ماشین و همچیبعد میان قهقهه میزننمن ۲۱ سالمه الان میگن زوده اگه زوده پس چرا همه اینجا ۲۰ سالگی شوهر دارنمنم یکیششما چند سالته
ramin_gold عضویت: 1405/01/28 تعداد پست: 210 انشالله به زودی بختت باز بشه و همینطور بقیه دخترای دم بخت
ژلهقرمز عضویت: 1404/12/05 تعداد پست: 52 شستن و پختن و همه کار میکنم منتها ننم به چشم کلفتش میبینم و هیچ ارزشی هم ندارم خدا ببر راحتم کن من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین