بعد تا حدودیکماه با خواستگارش داشت آشنا میشد و دوسش داشت شدید و عاشقانه...یهو پسره به این خانم میگه نه و یه هفته بعدش عقد میکنه و خانم برمیگرده به دوست پسره.....خب این خانم خیلی دلش شکسته بود و من ناراحتم براش اما خودشم همین رفتارو داشت مگه غیر از این بود؟ هردو این دونفریکیرو تو آبنمک نگه داشته بودن ....من براش آرزوی خوشبختی میکنم و اگه تاپیک زدم دوست دارم چه دختر و چه پسر بدونن تو مرحله آشنایی دلبندن و روی طرف مقابل خیلی حساب باز نکنن ...و دلم نمیخواد قضاوت کنم شاید خودش این تاپیک و ببینه اما بین دو رابطه حداقل شش ماه باید فاصله باشه ...من این داستان برام عادی نیست ما ها انسانیم به خدا نمیشه انقد راحت دلبست و دل کند ....بعضی وقتا فک میکنم از یه کره دیگه اومدم و با بقیه فرق دارم ..فکر میکنم تحلیل میکنم که شاید حق با اوناست اما بازم نه ذهنم نمیتونم بپذیرم ...قرار نیست مدرن و امروزی بودن به انسانیتمون آسیب بزنه...
دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
دقیق یادم نمیاد ولی دوس پسرش ۴ سال باهاش بوده جلو نمیومده
ماها زنیم ...یک سال با یکی باشیم دل کندن ازش سخته چطور چهارسال باش بود بعد خواستگار اومد براش تو چهل روز دلباختش شد؟ این قسمتش برام عجیبه بعد پسره رفت دوباره برگشت به پسره🤦♀️
نمیشه به خدا دله ایستگاه اتوبوس که نیست
میدونی بنظرم. کلا اینکه زندگیه یه دختر حوله محور حضور پسر بچرخه چیز خوبی نیست.بنظرم ادم حتی اگه تو ر ...
منم با تو موافقم ....ولی ترسناکه پسری که یکی تو زندگیشه بیاد خواستگاریت یا بری خواستگاری دختری که یکی تو زندگی سه ...من برام پیش اومده خب خداروشکر جواب منفی دادم و بعداً فهمیدم این موضوع رو ولی ترسشو دارم از اون موقع به بعد