2789

بعد تا حدودیکماه با خواستگارش داشت آشنا میشد و دوسش داشت شدید و عاشقانه...یهو پسره به این خانم میگه نه و یه هفته بعدش عقد میکنه و خانم برمیگرده به دوست پسره.....خب این خانم خیلی دلش شکسته بود و من ناراحتم براش اما خودشم همین رفتارو داشت مگه غیر از این بود؟ هردو این دونفریکیرو تو آبنمک نگه داشته بودن ....من براش آرزوی خوشبختی میکنم و اگه تاپیک زدم دوست دارم چه دختر و چه پسر بدونن تو مرحله آشنایی دلبندن و روی طرف مقابل خیلی حساب باز نکنن ...و دلم نمیخواد قضاوت کنم شاید خودش این تاپیک و ببینه اما بین دو رابطه حداقل شش ماه باید فاصله باشه ...من این داستان برام عادی نیست ما ها انسانیم به خدا نمیشه انقد راحت دلبست و دل کند ....بعضی وقتا فک میکنم از یه کره دیگه اومدم و با بقیه فرق دارم ..فکر میکنم تحلیل میکنم که شاید حق با اوناست اما بازم نه ذهنم نمیتونم بپذیرم ...قرار نیست مدرن و امروزی بودن به انسانیتمون آسیب بزنه...

دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همونی که عمش توی روز روشن .... پربازدید بود؟

اره...افتادم یاد پسر سوسن که تو روز روشن جلوی چشم سوسن🤣

ببخشید شاید منم نباید مینوشتم اسمشو

خواهش میکنم 🤍...آخه میدونی احساس دین کردم تو کامنتا میدیدم خیلیا کاملا عادی بود براشون گفتم اینجا یه سایت عمومیه و داره به فرهنگ غلط کاملا عادی دیده میشه گفتم براش تاپیک بزنم .ولی همزمان عذاب وجدان هم داشتم که اون ناراحت نشه ..اما خب انتقاده...باید انتقاد پذیر باشه🤷♀️

دقیق یادم نمیاد ولی دوس پسرش ۴ سال باهاش بوده جلو نمیومده

ماها زنیم ...یک سال با یکی باشیم دل کندن ازش سخته چطور چهارسال باش بود بعد خواستگار اومد براش تو چهل روز دلباختش شد؟ این قسمتش برام عجیبه بعد پسره رفت دوباره برگشت به پسره🤦♀️

نمیشه به خدا دله ایستگاه اتوبوس که نیست

ماها زنیم ...یک سال با یکی باشیم دل کندن ازش سخته چطور چهارسال باش بود بعد خواستگار اومد براش تو چهل ...

اتفاقا یه پستی توی اینستا دیدم خیلی حق بود فارسی هم نبود

اونایی که سالهای زیادی با هم توی رابطن واسه هم تکراری میشن و قطع ارتباط بینشون خیلی آسونتره

خواهش میکنم 🤍...آخه میدونی احساس دین کردم تو کامنتا میدیدم خیلیا کاملا عادی بود براشون گفتم اینجا ی ...

میدونی بنظرم. کلا اینکه زندگیه یه دختر حوله محور حضور پسر بچرخه چیز خوبی نیست.

بنظرم ادم حتی اگه تو رابطست یا هر چی کات که کرد یه فرصتی بده یکم فکر کنه بعد وارد رابطه شه

هی از این رابطه به اون رابطه خوب نیست.

باز هر کسی اختیار زندگی خودشو داره

اتفاقا یه پستی توی اینستا دیدم خیلی حق بود فارسی هم نبوداونایی که سالهای زیادی با هم توی رابطن واسه ...

نمیدونم والا من تو رابطه نبودم ...یعنی به نظر تو رفتارش طبیعیه؟ من غیر منطقی فکر میکنم؟

میدونی بنظرم. کلا اینکه زندگیه یه دختر حوله محور حضور پسر بچرخه چیز خوبی نیست.بنظرم ادم حتی اگه تو ر ...

منم با تو موافقم ....ولی ترسناکه پسری که یکی تو زندگیشه بیاد خواستگاریت یا بری خواستگاری دختری که یکی تو زندگی سه ...من برام پیش اومده خب خداروشکر جواب منفی دادم و بعداً فهمیدم این موضوع رو ولی ترسشو دارم از اون موقع به بعد

منم تاحالا تو رابطه نبودم 🤣 میخوای منطقی نگاه کنی کارش درسته

والا درست نیست ...عاقلانه شاید ..ولی انسانی نیست قطعا