2789
عنوان

خونم قدیمی وزشته

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 36 پست

ما خونه نوساز ۴ طبقه داریم محله شلوغ و متوسط رو به پایین.زمین را خریدیم بسازیم بفروشیم من خوشم اومد با سلیقه خودم ساختم کرونا تازه تموم شده بود تصمیم گرفتم بمونیم .۴ تا ۹۲ متریه خودمون ط ۴ هستیم بقیه را دادیم مستاجر.حیاط هم دست خودمونه .توی حیاط هم کارگاه کارهای چوبی شوهرمه.اما شوهرم خیلی ازین محل بدش میاد هرروز میگه بفروشیم بریم قرار نبود بمونیم .برای بچه ها خوب نیست .خودمون بچه بالاشهریم اما من اینجا را دوست دارم.هر روز بحثه .بفروش بریم بفروش بریم .دیوونه شدم.ضمنا یک توده تو تیروییدم بود مشکوک به سرطان بود .یک هفته است آب خوش از گلومون پایین نرفته .تا امروز نتیجه اش اومد خوش خیمه مشکلی نداره دارو هم حتی دکتر نداد.من تصمیم گرفته بودم اگه خوش خیم باشه به خاطر بچه ها بفروشم .اللنم سرحرفم هستم.چون فکر می کردم قطعا می میرم بچه هام یتیم میشن.گفتم حرف شوهرمو گوش کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اگه جای شما باشم یک مرغ و خروس میارم.هم بچه ها سرشون گرم میشه هم اثری از'آثار سوسک و مارمولک نمی مونه .شبها هم در لونه مرغ و خروس را ببندی آواز نمیخونه سرصبحی مردم شکایت کنن

ما خونه نوساز ۴ طبقه داریم محله شلوغ و متوسط رو به پایین.زمین را خریدیم بسازیم بفروشیم من خوشم اومد ...

الهی که به حق پنج تن خوب بشی

منم دلم بااین خونس فقط مشکلم محله بخاطربی کلاسی و قدیمی بودنه وگرنه سگش می ارزه آپارتمان خودم میدونم

چی زدی؟بگودعات میکنم بخدا

فدات من از این سمهای مایع که حالت اسپری هست میخرم

اسپری میکنم اطراف دیوارها و کنار درها

قبلا کامن میگرفتم دیگه پیدا نشد تو بازار بجاش آژیر گرفتم

شکلشون شبیه همه. اسپری مشکی

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

محله تو آینده بچهام تاثیرنداره؟

نه گلم بچه تو خونه ترتبیت میشه نه محله من اصلا تا بحال نزاشتم پسرم به محلمون بره یا با بچه های محله دوست بشه

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊