2789
عنوان

چیکار کنم برگرده 😑🫠🫠

36 بازدید | 6 پست

یه مدتی شش ماه حرف میزدیم رابطه ی خیلی جدی واقعی نبود بعد سه ماه رفت دیگ حرف نزدیم

من خیلی پیلم دادم این ندت هربار یه روز حرف میزد باز بلاکم میکرد ک دیگ دو ماه پیام ندادم

یه شب حوصلم سر رف پیام دادم بهش

و جواب دادو ویدیوکال کردیمو گفت میاد ک ببینتم فرداش پیام میده ولی پیام نداد بازم و یه روز بعد من پیام دادم کلا کنسل شد ؟ ک فقط سین کرد الان یه روزه سین کرده فقط

کاری میشه کرد برگرده؟؟ اینجوری نباشه باهام و معجزه شه و عوض شه رفتارش نسبت بهم؟؟

رابطه ایک دختر التماس کنه زابطه درستی نیست

کاربر جدید نیستم💚  دوستان عزیز بنده هر نظری میدم صرفا انتقاد و تفکر خودمه من با شما هم فکر نیستم لطفا اگه مخالفتی دارین ریپ نزنین چون شما نظر خودتونو دادین منم نظر شخصی خودمو🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نسبت ب من مغرور شده

دقیقا وقتی به یک نفر زیاد ارزش بدی و اون جنبه نداشته باشه فکر میکنه چخبره با اینکه یه روزی همینا افتادن به پای ما تا رابطه شروع بشه!

کم محلی کن خودش میاد سمتت وانمود نکن مهم نیست و الکی خوشحالی ولی واقعا بی اهمیت باش