2789
عنوان

کیش خیلی ساکت و آروم بود

74 بازدید | 16 پست

بعد ۷ ماه دوباره رفتم کیش،خیلی خلوت بود خیلی، دلم گرفته شد اونجا خیلی از رستورانا تعطیل بود، پلاژ که میرفتم شاید ۱۰ نفر هم نبودن ، بیشتر مغازه ها تا عصر تعطیل

، ولی دریاش حس آرامش بهم دست میداد

دیگه تو این گرونی کی پول مسافرت داره

قطعا با این شرایط اوضاع خیلی ها بد شده

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگ ها میشود." دختر گیلان 🌾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیگه تو این گرونی کی پول مسافرت داره قطعا با این شرایط اوضاع خیلی ها بد شده

ما اونجا خونه داریم ، آره ولی پروازا هم بسته بود ، ما زمینی رفتیم

خیلی هم اذیت شدیم

وصع همه بد شد به جز نی نی سایتی ها

عزیزم ما اونجا خونه داریم من مرتب میرم و میام ، من خیلی هم اینجا فعالیت ندارم ، وی پی انم اختلال پیدا کرده ، گفتم یه سر بزنم ، این ماجرا رو درمیون بزارم

من از کیش خوشم میاد ولی زندگی نکردم توش خلوتی و تمیزی سر خر نداشتنش خیلی خوبه ،فقط خیلی گرمه ادم میسوزههههههه از شدت گرما ، یک هفته مسافرت رفته بودم پوستم شده بود پوست نوزاد تو همون گرما نمیدونم چرا

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

من از کیش خوشم میاد ولی زندگی نکردم توش خلوتی و تمیزی سر خر نداشتنش خیلی خوبه ،فقط خیلی گرمه ادم م ...

منم عاشقشم، و اینکه من عادت کردم، یه مدت جنوب زندگی کردم واسه همین اکی هستم باهاش، الان هم بهتر شده چون با تاپ و دامن و لباس لنین بودم همش ، دیگه مث قدیم نبود که بخوای مانتو و شال داشته باشی

اینجوری گرما رو کمتر حس میکنی