2789
عنوان

بدترین ویژگی اصفهانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 78 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به چیز دیگه هم بگماغلب پسرای اصفهانی بگیرنبرادر من که با دوست دخترش ازدواج کرد

اینو شنیدم خوشحال شدمicon
خیلی پسر خوشگلیههههه خیلی بدنش خوبههه

شاهدخت «تیابینی ماریبیین د لا روشامبو گریمولدی» ملقب به بین فرزند شاه زاگ و ملکه دگمار از دریم لند.

خوشگلی و خوش هیکلی ؟ فقط همین؟

اخلاقشم خوبهه و صداش و قدش وشغلش
خانوادشو هنوز نمیدونم چیز زیادی نگفته فقط میدونم یه خواهر 30 ساله داره

شاهدخت «تیابینی ماریبیین د لا روشامبو گریمولدی» ملقب به بین فرزند شاه زاگ و ملکه دگمار از دریم لند.

قبلا بافت شهر مذهبی بود بخصوص خانواده های قدیمیش علاوه بر مذهبی سنتی هم بودن الان نمیدونم بازم اینطو ...

مرسیی بابت نظرتتicon

نه عزیزم دیگه اینجوری نیستکافیه دم غروب بری سمت رودخونه یا خیابونای بالا شهر، اصلا باورت نمیشه اینجا ...

ولی عزیزم من بین اصفهانیا دیدم برا آدم کلاس میزارند البته نه همه شون. توی خوابگاه به دخترای هم استانی خودشون هم محل نمیذاشتن حتی یک بار یکی شون گفت در شان من نیست با دختر فریدانی هم اتاق شم

ولی عزیزم من بین اصفهانیا دیدم برا آدم کلاس میزارند البته نه همه شون. توی خوابگاه به دخترای هم استان ...

واییی

دخترای اصفهانی بهترن از پسراشون

لهجه زیبا و شیرین

زرنگن و خوشم میاد

پسرا یکم مامانی

حسابگر و دقیق

مثل هر شهری اصفهانیام افتخار می کنن و دوست دارن شهراشون رو که تو همشون نه اما تو بعضیاشون بیش از حده و تبدیل میشه به خود برتر بینی.

دخترای اصفهانی بهترن از پسراشونلهجه زیبا و شیرین زرنگن و خوشم میادپسرا یکم مامانیحسابگر و دقیق مثل ه ...

حس میکنم یکم خودشیفتس
مرسیی بابت نظرتت