2789
عنوان

بدترین ویژگی اصفهانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 78 پست
اینکه میگند خسیس هستند به نظرم دروغه چون من خوابگاهی بودم و توی تمام نژادها، قشرها و شهرها خسیس دیدم ...

مرسیی بابت نظرتت

شاهدخت «تیابینی ماریبیین د لا روشامبو گریمولدی» ملقب به بین فرزند شاه زاگ و ملکه دگمار از دریم لند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه میگند خسیس هستند به نظرم دروغه چون من خوابگاهی بودم و توی تمام نژادها، قشرها و شهرها خسیس دیدم اصفهان هم مثل همه شهرا خسیس داره. یه ویژگی که من ازشون دیدم و بدم میاد روابط نزدیک با هم و دخالت و اظهارنظر هست دوستای اصفهانیم همش مینالند که خاله یا مثلا عمه مون خیلی محبت داره اما خیلی هم دخالت میکنه و کنجکاوی میکنه. من چون محتاطم نمیتونم با چنین سبکی کنار بیام که دخالت و کنجکاوی دارند البته این نظر من هست قطعا همه شون اینجوری نیستند و یه ویژگی دیگه شون این هست که بعضیاشون فکر میکنن از تمام شهرا سرترند

اینکه میگند خسیس هستند به نظرم دروغه چون من خوابگاهی بودم و توی تمام نژادها، قشرها و شهرها خسیس دیدم ...

شما که خوابگاهی بودید میشه درمورد خصوصیات گیلانی و شیرازی ها هم بگید؟ برخورد داشتید؟

ارهمنم هر چی اصفهانی دیدم یکم خودشیفته بوده و چس کلاس میذاشتهیکمم بافت شهرشون مذهبیه(نسبت به کلان شه ...

مذهبی نیس یعنی یجورایی بی دینه میگه خدارو قبول نداره

شاهدخت «تیابینی ماریبیین د لا روشامبو گریمولدی» ملقب به بین فرزند شاه زاگ و ملکه دگمار از دریم لند.

من اصفهانی ام. حتی دو تا برادرم هم شبیه هم نیستند تا بهت بگم پسرای اصفهانی چه ویژگی بد مشترکی دارنفق ...

مرسیی بابت نظرتت

من اصفهانی ام. حتی دو تا برادرم هم شبیه هم نیستند تا بهت بگم پسرای اصفهانی چه ویژگی بد مشترکی دارن

فقط میتونم از رسوم شهرمون بگم که کل جهیزیه و سیسمونی با خانواده ی دختره. البته خانواده ی داماد هم واسه هر عیدی، واسه عروس طلا می برن

مراسم معمولا پر ریخت و پاشی هم میگیرن

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
ارهمنم هر چی اصفهانی دیدم یکم خودشیفته بوده و چس کلاس میذاشتهیکمم بافت شهرشون مذهبیه(نسبت به کلان شه ...

نه عزیزم دیگه اینجوری نیست

کافیه دم غروب بری سمت رودخونه یا خیابونای بالا شهر، اصلا باورت نمیشه اینجا ایران باشه

کاراشون با برنامه ریزیه برای هر چیز کوچیکی باید مامان و بابا تصمیم بگیرن خسیسن ادعا خیلی دارن سر هر ...

عجب
مرسیی بابت نظرتت

کاراشون با برنامه ریزیه

برای هر چیز کوچیکی باید مامان و بابا تصمیم بگیرن

خسیسن ادعا خیلی دارن سر هر چیز کوچیکی ممکنه یه بلوا درست کنن ،یه توقعاتی از بقیه دارن که یک درصدشو خودشون انجام نمیدن

من قصد توهین الکی ندارم ولی یه خواستگار اصفهانی بود پدرمونو درآورد در صورتیکه خانوادگی حتی یه لباس و کفش تمیزم بلد نبودن بپوشن

من یه دوست اصفهانی داشتم میگفت با رسم داریم قبل عقد تو خاستگاری پسر یبار لخت عروس و ببینه لخت کامل ن ...

به عنوان یه اصفهانی اصیل، میگم اصلا همچین رسمی نداریم

شاید رسم خانواده ی اونا بوده

شما که خوابگاهی بودید میشه درمورد خصوصیات گیلانی و شیرازی ها هم بگید؟ برخورد داشتید؟

عزیزم من ۶ سال فقط خوابگاه و با شهرای دیگه بودم. بین شیرازیا آدم خوب زیاد دیدم اما بین گرگانی ها نصف خوب نصف بد مثلا برخی گرگانیا مهربون و خوش اخلاق بودند و بسیار گل بودند اما برخی بسیار رند و دورو بودند. معرفت نداشتند مثلا تو ۱۰۰ میزاشتی براشون ۱۰ هم نمیزاشتن خیلی خسیس هم بین شون دیدم چند مورد. در کل به نظرم خطه شمال مازندارانیا گاهی تند میشدن اما در کل ساده دل و با معرفت بودند اما گرگانیا اصلا ساده نبودند و در برخورد باهاشون مراقب بودم.