2789
عنوان

شهر خوب و با فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 26 پست
همه کسی بودنش بخاطر اینه که خیلی محبوبه. و اکثرا دوست دارن بیان تهران. خوبه در کنار نواقصش مزایاش هم ...

اینکه فرصت های شغلی توش زیادن یکی از مزایاشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا دیروز توی مترو سه تا دختر چهار زانو کف مترو نشسته بودن میگفتن و میخندیدن

هیچکس هم بهشون زل نزده بود

با لباس هاس باز یا خاص کسی بپوشه بقیه بهش زل نمیزنن

زل زدن ی جورایی تجاوز به حریم شخصی هس

ولی هر شهرستانی از جمله شیراز و اصفهان و تبریز رفتم

به ادم زل میزنن ادمها

✅✅✅

تهران یکی از حسن هایی ک داره اینه کهادمها به هم میخ نمیشناما شهرستان ها از جمله شیراز ادمها به همد ...

اتفاقا من تعریف هایی که شنیدم برخلاف حرف شما بودن
و شیراز رتبه 1 توی سکولار بودن و ازاد بودن رو داره( طبق تحقیق چندسال پیش) بعدش تهران بعدش رشت بعدش سنندج
من خودم شهرکوردم . خب یه شهرکوچولو هست و دوست دارم برم شهر بزرگ و ازادی هایی رو تجربه کنم ...
احساس میکنم شمال و شیراز خیلی ازادن
نمیدونم والاع

الان کجا زندگی میکنید؟مسافرت به شیراز براتون چطور بود

الان خوزستانم

شیراز به عنوان مسافرت که کلی جاذبه تفریحی داره خوب بود .

البته استان ما معیارهایی که شما میخوای رو نداره به شما پیشنهاد نمیدم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مثلا دیروز توی مترو سه تا دختر چهار زانو کف مترو نشسته بودن میگفتن و میخندیدنهیچکس هم بهشون زل نزده ...

جدی میگین؟
یعنی شیراز و تبریز و اصفهان با وجود اینکه بزرگن ولی فرهنگشون هنوز به روز نیست؟

اینکه فرصت های شغلی توش زیادن یکی از مزایاشه

امکان پیشرفت از هر لحاظی زیاده. بهترین امکانات آموزشی داره. بهترین امکانات درمان برای هر بیماری اینجاست. حمل و نقل به هر جای ایران سریع و در هر ساعتی انجام میشه. دسترسی به امکانات شهری خیلی راحته. یعنی مثلا ۴ صبح هوس هر چیزی کنی سریع میتونی پیدا کنی. مردم سرشون به کار خودشونه. توی کار هم دخالت نمیکنن. فرهنگ بالاتر و فکر بازتری دارن. تفاوت ها رو میپذیرن....

امکان پیشرفت از هر لحاظی زیاده. بهترین امکانات آموزشی داره. بهترین امکانات درمان برای هر بیماری اینج ...

خب بببنید اینا خیلی ویژگی های منحصر به فردی نیستن
الان کلانشهرا همشون این قابلیت هارو دارن
مشکل تهران اینکه خیلی فرهنگ های مختلف توشه و از هر قشری توشه و دیگه مثل قبل نیست
و الودگی و ترافیک هم یه بحثه که به خاطر اینکه پایتخته

امکان پیشرفت از هر لحاظی زیاده. بهترین امکانات آموزشی داره. بهترین امکانات درمان برای هر بیماری اینج ...

درسته اما هدف هرکس از زندگی متفاوته

من حس کردم اونجا ارامش زندگی کم هست .رفاه هست ولی ارامش زندگی نیس .همه روز برا شغلت باید تلاش کنی همه وقتت تو راهها صرف میشه در اخر هزینه زندگی بالا هست

اینکه میگید هرکس سرش به کار خودشه از دور خوب به نظر میرسه ولی درواقع کسی که جدید میاد و عادت به همدلی و دلگرمی داره براش سخته از برخورد ادما اذیت میشه که اینهمه سردن

و بزرگترین مشکلی که تو حیطه شغلی ما (تاکید میکنم شغل ما کسی ناراحت نشه)بود اینکه همه شیاد و گرگ بودن .اصلن نمیشه بهشون اعتماد کرد زیرپاتو خالی میکرد.شهر خودمون ادم مورد اعتماد بیشتره حداقل دلت به وجودشون گرمه واسه همین ترجیح دادیم تهران نباشم چون فقط دوراه داشتیم یا مثلشون باشیم یا خودمون باشیم و ما راه دوم رو انتحاب کردیم

مثلا دیروز توی مترو سه تا دختر چهار زانو کف مترو نشسته بودن میگفتن و میخندیدنهیچکس هم بهشون زل نزده ...

من شمالیم
از تفاوت اینکه میگی تهران شهر و اصفهان و تبریز و شیراز شهرستان مشخصه تعصب تهران رو دارید
وگرنه مسیله حجاب و ازادی که چندین ساله حل شده
ما با شلوارک جین میریم بیرون یا ساحلی کوتاه کسی زل نمیزنه
حتما شما پایین شهر تهرانی و این چیزا تازه برات عادی شده برای همین انقدر خوشحالی