2789
عنوان

تجربشو داری کمک بزرگی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 39 پست
من هم نظرم اینه اما اونقدر سن ازدواج در دخترا پایین اومده که اکثر همسن و سالای ما میرن و بزرگترا می ...

منظورشون اینه که فعلا لذت ببر و ازدواج نکن؟

کاربر آقا هستم..

سنت کمه فعلا ولی این امکان هم هست بعدا خواستگار خوب گیرت نیاد چون بیشتر مردا میرن دنبال کسی ک از خود ...

دقیقا اکثر خواستگارامم این مدل بودن😂😂🤦🏻واقعا به کجا داریم میریم

میخای گریه کنی؟  گریه نکن برقص😎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نبات جانم الان کودک همسری به شدت بیداد میکنهو از سمت دیگری دوستان سن بالا تر نمیتونند ازدواج کننداما ...

بله و امار طلاق هم برای سنین پایین به شدت بیشتره. من کاراموز وکالتم و دارم میبینم که دهه های هشتاد که ازدواج کردن بیشتر دارن جدا میشن

ببینید من تا به این سن خودم رو درگیر روابط رل و دوست پسر نکردمو گاهی میگم شاید اگر میکردم الان انتخا ...

میفهمم چی میگم دقیقا منم همینجایی که تو هستی بودم و با همین افکار، ولی اینکه گزینه هات رو به دقت بررسی کنی اتفاقا باعث میشه که اشتباه نکنی و بهتر تصمیم بگیری الان هنوز خیلی راه در پیش داری و کلی زمان برای اینکه بهترین انتخاب رو داشته باشی.

اتفاقا لزوما اونایی که دوست پسر داشتن و روابط با پسر رو تجربه کردن نمیتونن انتخاب بهتری داشته باشن چون ممکنه درگیر روابط اشتباه بشن و شانس بررسی گزینه های خوب رو از دست بدن

بله و امار طلاق هم برای سنین پایین به شدت بیشتره. من کاراموز وکالتم و دارم میبینم که دهه های هشتاد ک ...

ددقیقا استرس من هم این شاملش هست

این که فکر میکنن خاله بازیه و دوتا قر میدن و برمیگردن خونه بابا

میفهمم چی میگم دقیقا منم همینجایی که تو هستی بودم و با همین افکار، ولی اینکه گزینه هات رو به دقت برر ...

قربونت برم واقعا نیاز داشتم بشنوم اینارو با اینکه خودم خیلی تکرار میکنم ولی گاهی تردید زیادی به جون ادمیزاد بسته میشه🥲❤

دقیقا اکثر خواستگارامم این مدل بودن😂😂🤦🏻واقعا به کجا داریم میریم

تاسف آوره این وضع

خواستگار این مدلی ک اصلا بهش فکرم نکن

ولی اگه نهایت ۶ هفت سال ازت بزرگتر بودن و عاقل و بالغ بودن و دستشون ب دهنشون میرسید و به دلت نشستن برو اگر نه تنهایی بهتر از ازدواج بده

Take it easy☺️🍓

قربونت برم واقعا نیاز داشتم بشنوم اینارو با اینکه خودم خیلی تکرار میکنم ولی گاهی تردید زیادی به جون ...

آره دقیقا منم همین تردیدها باعث شده که گزینه های خوبی رو از دست بدم ولی درعوض منو از خیلی از گزینه های اشتباه هم درامان نگه داشت اصلا پشیمون نیستم از این تردیدهایی ک۶ داشتم ولی اگر به گذشته برگردم دیدم رو نسبت به انتخابهام بازتر میکنم و اجازه نمیدم بعضی ترس های بیخود مانع بشن که تصمیم درست نگیرم.

تاسف آوره این وضع خواستگار این مدلی ک اصلا بهش فکرم نکنولی اگه نهایت ۶ هفت سال ازت بزرگتر بودن و عاق ...

منم واقعا عاشق تنهاییمم گاهی میگم افسرده نباشم انقد دوس دارم ارامششو😂😂🤦🏻

آره دقیقا منم همین تردیدها باعث شده که گزینه های خوبی رو از دست بدم ولی درعوض منو از خیلی از گزینه ه ...

منم حسم میگه زیادی دارم بزرگش میکنم و ترسم دست و پا گیره👌🏻

گذشته رو ولش کن هر کاری کردی از این به بعد تغییرش بده اینکه ماها تو گذشته زندگی میکنیم خیلی بده