2789
عنوان

استخدام معلم

81 بازدید | 9 پست

سلام

بچه های نی نی سایت من امروز رفتم مصاحبه برای کلاس اول تدریس کردم مدیر بهم گفت تا آخر هفته بهت زنگ میزنم تا همگی بیان تست بدن انتخاب کنم از کجا میشه فهمید نظرش مثبت بود یا منفی

رهایی ...

سلام نمیشه فهمید . باید منتظر بمونی. فعلا وقت دارن همه رو بررسی می کنن بعد جواب میدن . چیا ازت پرسید تو مصاحبه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

سلام نمیشه فهمید . باید منتظر بمونی. فعلا وقت دارن همه رو بررسی می کنن بعد جواب میدن . چیا ازت پرسی ...

آموزش دادم خودم و نظر میداد رو تدریس مدارکم رو دید سابقه کارم رو پرسید و گفت فعلا قرارداد نبند تا خبرت کنم

رهایی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آموزش دادم خودم و نظر میداد رو تدریس مدارکم رو دید سابقه کارم رو پرسید و گفت فعلا قرارداد نبند تا خ ...

به حرفش گوش نکن هر جا دیدی نیرو می خوان برو مصاحبه . چون الان زوده برای قراداد بستن تا تیر ماه فرصت دارن یه دفعه بهتر از تو می بینه .

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

تا آخر هفته که چیزی نمونده حوصله کنمدرسه غیرانتفاعیه ؟ اگه ممکنه میگی که چقدر قراره بهتون حقوق بدن؟

بله غیرانتفاعیه متاسفانه از حقوق چیزی نگفت اصلا شرایط کاری رو نگفت

رهایی ...

غیر انتفاعی اصلا ارزش نداره عمرتو تلف کنی اصلا.خیلی کم بهت حقوق میدن ازت خرکاری غیر تدریس میکشن مثلا جابجا کردن کمد و اینا انگار برده شونی یهو میبینی مادرای هم سن خودت میان که حالا یه شوهر پولدار کردن ودرس نخوندن اونا واسه ت افه میان و این وقتها حس خاک برسری به آدم دست میده .آخر سر هم اصلاااااااااوابدا به استخدامی رسمی آموزش پرورش منجر نمیشه و آموزش پرورش رسما شما رو اصلا کارمند خودش نمیدونه .برو آرایشگاه جایی یه مهارتی یاد بگیر عمرتو حروم غیر انتفاعی نکن و گرنه مثلا ده سال میگذره میبینی فقط بردگی کردی با حقوق کم.همین الان رو نگاه کن ...طرف بین زمین و آسمون معلقت گذاشته