2789

مثلا تاپیک میزنی هایفو کنم میگن نه تاثیرنداره مزوژل تاثیرنداره نمیدونم میکروبلدینگ ابرو خوب نیست

و....

پس این همه خانمای جذاب عملی یا پوستی خوب چطور انجام میدن کارای زیبایی و نتیجه میگیرن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون پول ندارن انجام بدن بقیه رو منع میکنن 😂😂

من الان از میکرو بلدینگ ابرو

لیزر جوانسازی

لیزر موهای اون ناحیه

و...

بعد خوندن تاپیکهای سایت منصرف شدم😂😂

هایفو زیاد تاثیر نداره ،مزوژل هم آبرسانی عمیق و باید تمدید کنی

بقیه کارا مشکلی نداره .اونایی ک میگن همه چیز عوارض داره این جوریه ک بگیم بیرون نریم مثال تصادف نکنیم ب چاقو دست نزنیم چون برنده هست .

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

بستگی به شانست ،جایی که میری و همچنین هزینه ای که میکنی داره

الان قراره برم بیمارستان رازی لیزر جوانسازی فوتونا جلسه ای ۷ تومن ولی تو سایت خوندم تاثیرنداره زیاد

الان قراره برم بیمارستان رازی لیزر جوانسازی فوتونا جلسه ای ۷ تومن ولی تو سایت خوندم تاثیرنداره زیاد

درمورد این نمیدونم حقیقتا ولی من خودم عمل بینی و میکرو ابرو انجام دادم بسیارررر راضیم

ولی از بوتاکس شقیقه و پیشانی خوشم نیومد ولی همسرم زده خیلی بهش میاد با اینکه یکجا زدیم

ممنونلیزر فوتوناچطوره

همون لیرزی ک داخل دهان هم میبرن رو میگی ؟برا زیر بغل و خشکی واژن ،لیفت جزئی صورت و جوانسازی و لک صورت؟

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫