2789

بچم خیلی ریز به دنیا اومد روزای اولم که بچه ها اصلا قشنگ نیستین مامانم هی گف شبیه پدرشوهرته منم شبا گریه میکردم که چرا شبیه اش شده اخه

هیچکس نمیگفتا فقط مامان خودم میگفت میگف وای بینیش بزرگه شبیه بابا بزرگشه البته دیگه آلاان نمیگهتا حدود۲۰روزگیش میگف

پدرشوهرمم چشاش ریزه بینیش شدید بزرگه پیشونیش خیلی خیلی برجسته اس خودشم دیگه خیلی پیر شده

دخترمبینیش سربالا چشاش رنگی و بزرگ و مژه و ابروهاش خیلی خوش فرم و بلندی

اونروز دختر جاریمم گف شبیه بابابزرگه😐😐خیلی ناراحت شدمیه جورایی اعصابمبه همریخت

البته مادرشوهرمم گفت نه شبیه باباش و عمده که خداروشکر اونا خوشگلن

اینم بگماز نظر خودم فقط چشاش به باباش رفته بقیه موارد به هیچکس شبیه نیس طرف مام هرکی میبینه میگه شبیه دختر برادرته در حالی که اصلا شبیه اونمنیس

فقط میخوان نظر بدن

راستش از اون روز که دختر جاریم اون جوری گف اصلا نمیتونماز بچم لذت ببرم میگم شاید من خوشگل میبینمش اگه واقعا شبیه پدرشوهرمباشه چی 🥲🥲🥲راستش گریه همکردم

همشو مامانم و دختر جاریم کرده هااا اصلا یه جورایی افسردگیگرفتم فقط هی به بچم نگا میکنم میگم اخه این کجاش شبیه اونه

شوهرمم میگه اصلا شبیه هیچکس نیس حتی همسایه هامونم نگفتن فقط دوبار اینا گفتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیخیال بابا

بچه تا 2 3 سالگی 10 تا شکل عوض میکنه

بچه داداش منم اوایل شبیه بابای من بود

بعد شبیه بابای زنداداشم شد

الان که 2 سال و نیمشه هیچ شباهتی به اونا نداره و دقیقا ترکیب پدر و مادرشه

😂دختر بیهیاللللللل بچسب به پرنسس زندگیت

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

این بار اگه گفتند شبیه فلانیه بگو خدا رو هزار مرتبه شکر که شبیه تو نشده

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

من اگه بودم قشنگ یجوری جواب مامانم یا هرکس دیگه ک ب چهره بچم ایراد میذاره میدادم ک تا ابد جرات چنین کاری نداشته باشن

هرکی میخوااااد باشه جرات وجسارت پیدا کنه فردا بچت عقلش بکشه جلوش تکرار کنه برینه ب روحیه و تربیت و اعتماد ب نفس بچت میخوای چیکار کنی واقعا ؟؟؟

من اگه بودم قشنگ یجوری جواب مامانم یا هرکس دیگه ک ب چهره بچم ایراد میذاره میدادم ک تا ابد جرات چنین ...

ااخه من موندم مگه مجبوریم به یکی شباهت بدیمدخترماصلا شبیه هیچکس نشده فقط به زور میخوان بگن شبیه فلانیه

وای چقدر خودت ظاهربینی و برات مهمه خدا رو روزی هزار بار شکر کن که دختر سالم بهت داده یه جوری تربیتش کن آموزشش بده رو دستش نباشه این حرفا چیه
الان که همه چی با عمل درست میشه
کلا تو فاز این چیزا نباش
من خودم خانواده شوهرم همه خوشگل موشگل خودمم خوبم فقط دماغم خوب نبود عمل کردم رفتن سونوگرافی عکس رنگی بچه دماغش انگار دماغ قبلی خودم بود😂😂😂شانسه دیگه ولی برام مهم نیست به نظرم باهوش باشه صالح باشه عاقبت بخیر باشه مهم تره

الهی بگردم اکثر خانما اولین بار که مادر میشن همینقدر حساسند

بذار از چهل روزگیش رد بشه ببین چقدر تغییرمیکنه بعد چهار ماه که تپلی بشه تازه خوشگلیاش رو میشه عزیزم

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...