2789

یه کتاب ف..ال کوچیک دارم خودم زیاد اعتقادی ندارم ولی نیت کردم گفتم خدایا آخرش رو به تو می سپارم البته داستان زندگیم دو تاپیک قبلی هست نوشته که:

شما مدت هاست به عاشقی شهره ای ولی خود از برملا شدن رازت بی اطلاعی؛درد تو درد عشق است و درمانت نیز با عشق نگران سختی های هجران نباش زیرا خوشی و ناخوشی هر دو زود گذرند و هیچ حالتی پایدار نیست؛حتی اعتمادی به کار جهان نیز نمیباشد پس هراسی به دل راه نده و از مدت عمر نهایت استفاده را ببر و از فرصت ها استفاده کن

خودم که اشکم درومد خدا هم داره بهم میگه بشین درست رو بخون و به هیچ کدوم فکر نکن نه شوهرت نه کسی دیگه ...

میشینم میخونم یه روزی اگه رسیدم به رویای بچگیم میام و بهتون میگم

ممنون ازتون خواهر ها

بماند ب یادگار خرداد ۱۴۰۵♥️

ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این ف ال برای 80 درصد آدم ها صدق میکنه

۱۲۰۰ تا صفحه هستند من شانسی بازش کردم

اره والا برا همه صدق میکنه خدا کمکم کنه فقط

مریم

آنچه ذهن تو را پر کرده مرور خاطرات گذشته است گذشته هر چه بود تمام شد سرگرم شدن به گذشته انسان را از حال غافل میکند به امروز خود بیاندیش و فردایت را با تلاش بسیار بساز که دیروز در دیروز دفن شد اکنون فردا در انتظار توست فردایی روشن با تلاش و کوشش و مدام تو♥️🙏

نه نسترنه اسمم

دلت بر روی نوک زبانت است و تا زبان می گشایی راز دل را برملا میکنی و این خصلتی است که برایت دردسر درست خواهد کرد روزگار بدی است و تو باید بیش از این ها عاقل باشی سادگی و خامی تو کار دستت خواهد داد به هر کسی اعتماد مکن و بدان که حال روزگاران متغییر است پس هوشیار باش و دیده را باز کن تا بتوانی راحت زندگی کنی♥️