2789
عنوان

آمپول لاغری اسپارتینا

120 بازدید | 39 پست

سلام دوستان

چیزی درباره این آمپول لاغری میدونید ؟ کسی استفاده کرده ؟ تاثیری داشته ؟

من ۷۸ کیلوام قدمم ۱۶۱ هس

۱۰ کیلو حداقل اضافه وزن دارم

متاسفانه خونمونم خیلی از باشگاه دوره

رژیم هم واقعا طاقت فرساس

اگر کسی تجربه ای از استفاده یک این آمپول داره لطفاً بگه

من زدم

چی میخوای بدونی

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینستا که همه زدن سالمم هستن و جواب داده ظاهرابقیه شو اطلاع ندارم

اینستا جزو تاییدیه پزشک هست عزیز ؟ این آمپول پوکی استخوان سرطان تیرویید میاره که تو یک ماه نشون نمیده چندین ماه بعد هست

همون که توی ناف میزنن؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

من میرم باشگاه یکی بهم این آمپول رو معرفی کرد ولی گفت باید تحرک داشته باشی که لاغر بشی بدون تحرک فایده نداره من که استفاده نکردم چون میدونم عوارض داره دیگه توش کورتون داشته باشه چاق میشی نداشته باشه لاغر میشی این عوارضه که تو رو چاق و لاغر میکنه به نظرم تو خونه ورزش کن و سعی کن رژیم بگیری اکثرا فکر میکنن وقتی میگن رژیم یعنی هیچی نخوری ولی در واقع مربی بهت برنامه غذایی میده توش پروتئین و کربوهیدرات رو کالری شماری میکنه و یه روز رو هم در نظر میگیره که آزاد باشی و شیرینی اینا بخوری

خیلی زشت میشی آرایشگرم زد چون یهویی وزن کم کرد هم صورتش زشت شد هم بدنش آویزون شد هرچقدرم بگن ضرر ندا ...

این دارو حتی کامل تست نشده 🤦🏻♀️نمیدونم چطوری پزشک ها حتی تجویز میکنن و به طور کامل هم هنوزم تاثیر های خودشو نشون نداده و کلا انسولین هست که برای افراد دیابتی نه یک آدم سالم

اره عزیزم

خواهرم زد

همون که برای لاغریه درسته؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
واقعا به خاطر همین میترسم نمیدونم چیکار کنم

من خودم سه ماه ملیتاید زدم که بعد شش ماه عوارض نشون داد ملیتاید خیلی هم دوز پایین تر از اسپارتینا هست رژیم بهترین هست من با رژیم بیست هشت کیلو کم کردم