2789
عنوان

عکسمو دکتر گرفته نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 40 پست
رفتم گفتن نمیدیم

وا ..نامه از مرکز بیمه بگیر یا هم شکایت کن بابت این موضوع به اتحادیه شوند

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اگه فقط مسئله تشکیل پرونده س که کپی عکس یا فایلشم باشه حله اینا اصل عکسو نمیدن ببرم به دو سه تا دندونپزشک نشون بدم واسه بقیه دندونام😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه فقط مسئله تشکیل پرونده س که کپی عکس یا فایلشم باشه حله اینا اصل عکسو نمیدن ببرم به دو سه تا دند ...

واسه همین میترسن .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

دندانپزشکت درست میگه عکس رو ضمیمه پرونده میکنن که فردا کسی الکی نره شکایت کنه که دندون اشتباهی رو کش ...

خوب مگه کپی یا فایلش کافی نیست براشون؟

اصله عکسو واسه دندونپزشک و بیمه میخوام

نمیشه که برم سه سری بگیرم یکی واسه متخصص فک و صورت یکی دندونپزشک یکیم بیمه

واسه همین میترسن .

جالبه خودش که متخصص فک وصورته اصلا کارای دندون انجام نمیده فقط جراحی دندون عقل و ایمپلنت و اینا میذاره

میگه بقیه دندوناتو بیا بعضی روزا یه دندونپزشک اینجاس اون انجام بده خوب من رام دوره اصلا دندونپزشکه رو نمیشناسم میخوام برم جایی که میشناسمش

جالبه خودش که متخصص فک وصورته اصلا کارای دندون انجام نمیده فقط جراحی دندون عقل و ایمپلنت و اینا میذا ...

چه زرنگه طرفف نگه میداره که شده به خاطر عکسا مجبور شدی بازم بری اونجا

خوب کپیش یا فایلشو بگیرن بذارن توو پروندهقانونا عکسی خودم هزینه کردم واسه خودمه چرا دوباره هزینه کنم ...

کی این قانون گذاشته ؟ قانون عکس شما باید تو پرونده باشه از او پی جی چطوری فتوکپی بگیرن اخه؟! چیز هایی میگید به خدا تا حالا دندون پزشکی رفتی دوست عزیز ؟

😐😂شما کار دندون پزشکی انجام میدید او پی جی بهتون تحویل میدن؟ قانون اتحادیه اینه که او پی جی داخل پرونده بمونه و تحویل داده نشه اگر بیمار دوباره او پی جی بخواد میتونه بره مرکز رادیولوژی دوباره عکس میگیرن

😐😂شما کار دندون پزشکی انجام میدید او پی جی بهتون تحویل میدن؟ قانون اتحادیه اینه که او پی جی داخل پ ...

نه کار نمیکنم

اما وقتی پرونده یک کار بسته شده چرا نباید بده

نه کار نمیکنم اما وقتی پرونده یک کار بسته شده چرا نباید بده

پرونده کار بسته نشده دوست عزیز اون یخسار میتونه بره شکایت کنه که آره دندون بغلی منو پر کردن اینا .... و از این آدم های مریض زیاد هست دوست عزیز

کی این قانون گذاشته ؟ قانون عکس شما باید تو پرونده باشه از او پی جی چطوری فتوکپی بگیرن اخه؟! چیز های ...

از عکس نمیشه کپی گرفت؟؟؟ از فایلش نمیشه پرینت گرفت؟؟؟؟؟؟؟

نمیشه فایلو بایگانی کرد؟ عجب

کی این قانون گذاشته ؟ قانون عکس شما باید تو پرونده باشه از او پی جی چطوری فتوکپی بگیرن اخه؟! چیز های ...

تا دلت بخواد رفتم و گند زدن به دندون سالمم ولی حال و حوصله شکایت نداشتم