2789
عنوان

چقدر بعضیا بدبختن

738 بازدید | 108 پست

یعنی خدایی خیلی از آدم بیشعور بدم میاد البته بلا نصبت آدمای با شعور ....من و جاریم همیشه کار میکنیم به اندازه خودمون شایدم بیشتر تو خونه مادر شوهرم بودیم بعد خواهر شوهرم یه شام گذاشت جاریم و من قبل شامم ظرفایی که اون کثیف کرد شستیم گفتیم بعد شامم ظرفا با ما داشتیم بازی میکردیم اون یه دفعه سفره پهن کرد لوازم آورد ما هم وسط بازی جمع کردیم منم گفتم زهرا چرا الان پهن کردی دو دقیقه وا میستادی دهن کجی کرد منم گفتم چه قدر بی فرهنگی که دهن کجی میکنی زد رو شونم اونم محکم گفت برو بابا منم زدم تو گوشش شوهرمم پاشد جلو اون و گرفت مادر شوهرم قهر کرد گفت برین خونتون دخترم برا شما نوکری کنه شوهرم گفت این همه عروسات نوکری دخترت کردن حالا یه بارم دخترات هممون با جاریم قهر کردیم رفتیم خونمون خدایی کی مقصره ؟؟تاحالا کسی و نزده بودم دلم آروم شد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد وقتی من میگم آدم باید با همه رسمی باشه و صمیمی نشه و بدون دعوت نره و نیاد و کم بره و زود برگرده و مثل مهمون رفتار کنه ، یه عده تو سایت میگن نهههههه شما یه خانواده اید و نباید رسمی و سرد بود . شماها مغرورید و خودتونو میگیرید

بفرمایید

نتیجه ی صمیمیت زیاد اینه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چه وحشتناکید روتون بروهم بازه

نه اصلا من با جاریم بیشتر گرم میگیرم تا خانواده شوهرم اصلا بهشون زیاد رو نمیدم یا زیاد نمیخندم به نظر جاریم میگه دلش از یه جا دیگه پر بود سر ما خالی کرد گفتم منم دلم از هزار جا پره رد بشم به بقیه بپرم

أصلا اين كتك كاري رو درك نميكنم. دهن كجي كرد ناراحت شدي كاش سكوت ميكردي بعدا كه أروم شدي گلايه ميكردي يا وقتي زد تو شونت از خونشون ميرفتي . اينطوري حق با تو بود ولي الان كه سيلي زدي كار خراب شد. كسي نميگه دهن كجي كرده يا زده تو شونت ميگن عروسمون سيلي زده بعد اينطوري حرمتها از بين ميره اونم به خودش اجازه ميده بدتر رفتار كنه

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
أصلا اين كتك كاري رو درك نميكنم. دهن كجي كرد ناراحت شدي كاش سكوت ميكردي بعدا كه أروم شدي گلايه ميكرد ...

اخه تو عمل انجام شده قرار گرفتم به نظر خودم دفاع از خود بهتره ساکت میبودم بدتر میکرد خواب مگه من قبل سیلی اصلا باهاش کار داشتم که اینجوری زد رو شونم دهن کجی کرد من چیزی نگفتم تازه آخر اسمشم جان صدا میزنم مثلا زهرا جان