2789
عنوان

برای بار دوم بخوام جدا شم چه تصوری پیدا میکنن مردم ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 38 پست
دید من به شخصه اینه که زن جماعت از خوشبختی فرار نمیکنه و ایراد از آقاست تو مبحث طلاق البته که آدم نا ...

عزیزم من خودم خانممم و اصلا ضد خانم نیستم

ولی ب چشم دیدم حداقل دو درصد از خانم خوشی میزنه زیر دلشون

البته من بحثم زندگی این اقا نیست و دلیلش هم بخودش ربط داره

وکلی میگم حداقل ۲ درصد زنا خوشی بیش از حد میزنه زیر دلشون

یکیش نامزد داداش من .هرچی میخواست فراهم بود ماشین زیر پاش .مغازه .طلای زیاد .مسافرت های خارجه با خواهرش بدون داداشم .ایران گردیش با خانوادش ..تولداش حتما مسافرت ترکیه .و طلا ..مدرک ارایشگری بین المللی در ترکیه و ارمنستان با هزینه داداشم همه اینا هزینه داداشم انجام داد ..اخرش کار ب طلاق بکشید .تازه اینا نصفش بود .الان دختره با یکی نامزد کرده ک حتی ماشینم نداره هیچ کدوم از این چیزای ک داداشم بهش میداد رو نمیده فقط ی موتور داره 🫤🤕

لیاقتش همین بود

بنظرم بعضی ها خوشی زیادی میزنه زیر دلشون

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن لابد ایراد از خودش بوده.

صادقانه. باید ببینی حرفشون برات مهمه یا نه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

دهن مردم همیشه بازه و نظر شخصی من اینه که نباید بخاطر حرف مردم جوری زندگی کنیم که بعداً حسرت بخوریم

اماااا یه نظر دیگه هم دارم من معتقدم زندگی مرد نگه میداره برعکس این عقیده که میگن زندگی باید زن نگه داره من در جایگاهی نیستم قضاوتتون کنم اما بهتره همه تقصیر ها رو گردن شانس یا طرف مقابل نندازین و شما هم اشتباهاتتون گردن بگیرید و اصلاحش کنید تا دیگ این مشکل پیش نیاد موفق باشید

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم.وقتی دلم میگیره مداحی ننه زهرا از حسین ستوده رو گوش میدم ( اومدی سایه رو سرم شدی،دیدی بی بال و پرم پرم شدی،مهربونیت با همه فرق میکنه،مهربون،بودی که مادرم شدی،منو صدا بزن به جای گریه هام،ترکی صدات کنم آنام آنام آنام،ننه زهرا زمین خوردم،ننه زهرا کم آوردم،ننه زهرا اگه مردم بیا کنارم،سر مزارم من تو رو دارم...).تو زندگیم همیشه تلاش کردم که وقتی نمیتونم دلی شاد کنم پس دلی هم نشکنم

به مرحله ای رسیدم نظر مردم هیچ فرقی واسم نداره و درمورد دیگران حتی توی ذهنمم نظر نمیدم

دقیقا نطر هیچ بی فانوسی برام مهم نیست مردم کجای زندگی منن وقتی این همه درد کشیدم و تنها بود و پدرم در اومده بود

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

دقیقا نطر هیچ بی فانوسی برام مهم نیست مردم کجای زندگی منن وقتی این همه درد کشیدم و تنها بود و پدرم د ...

دقیقا عزیزم انگار حال منو توصیف کردی و امثال ما در مورد هیچ کسی هم نظر نمیدیم.

عکس تو با سرمه ی خون چشم دنیارو گرفته🖤