۵ سال و نیم با یه نفر بودم بهش وابسته شدم عاشق شدم سر بلاتکلیفی و ابنکه چند تا کامنت برای یه دختر ازش دیدم کات کردم ولی حس میکنم عاشق نمیشم ۲۷ سالم هست اولین چیز ها باهاش تجربه کردم اولین ها دیگحس میکنم به هیچ کسی این حس ها پیدا نکنم سنم هم بالاس ۲۷ دیگوقت عشق رابطه مجدد ندارمم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چرا بعده اینهمه سال رهاش نکردی؟واقعا ارزش نداره اینقدر میچسبید به یه پسرهنوز کلی آدم دیگه تو دنیا هس ...
ادم بهتر ازش هست ولی من با اون تجربه کردم ۵ سال همش میگفت میام جلو حتی الانم میگفت بخدا عاشفتم میام جلو چند روز چند روز هرروز میگ چند روز دیگ فک نکنم عاشق بشم عاشقم بشم پسری قبول میکنه دختری ک ۵ سال با کسی بوده
خب تجربه کرده باشیتجربه شده رفتهمیتونی با یه آدم دیگه تجربش کنیباور کن همش از طرز فکرت خودت بیرون می ...
کاشکی یه روز بتونم ولی الان حس میکنم بعد اون نمیتونم رابطه دیگ داشته باشم یا ممکنه همش بهش فکر کنم هر چند ک اصلن بعید میدونم بتونم رابطه دیگ داشته باشم