2789
عنوان

حس میکنم دیگ عاشق نمیشم

71 بازدید | 30 پست

۵ سال و نیم با یه نفر بودم بهش وابسته شدم عاشق شدم سر بلاتکلیفی و ابنکه چند تا کامنت برای یه دختر ازش دیدم کات کردم ولی حس میکنم عاشق نمیشم ۲۷ سالم هست اولین چیز ها باهاش تجربه کردم اولین ها دیگحس میکنم به هیچ کسی این حس ها پیدا نکنم سنم هم بالاس ۲۷ دیگوقت عشق رابطه مجدد ندارمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا بعده اینهمه سال رهاش نکردی؟

واقعا ارزش نداره اینقدر میچسبید به یه پسر

هنوز کلی آدم دیگه تو دنیا هست که خیلی بهتر از اونن

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

چرا بعده اینهمه سال رهاش نکردی؟واقعا ارزش نداره اینقدر میچسبید به یه پسرهنوز کلی آدم دیگه تو دنیا هس ...

ادم بهتر ازش هست ولی من با اون تجربه کردم ۵ سال همش میگفت میام جلو حتی الانم میگفت بخدا عاشفتم میام جلو چند روز چند روز هرروز میگ چند روز دیگ فک نکنم عاشق بشم عاشقم بشم پسری قبول میکنه دختری ک ۵ سال با کسی بوده

ادم بهتر ازش هست ولی من با اون تجربه کردم ۵ سال همش میگفت میام جلو حتی الانم میگفت بخدا عاشفتم میام ...

خب تجربه کرده باشی

تجربه شده رفته

میتونی با یه آدم دیگه تجربش کنی

باور کن همش از طرز فکرت خودت بیرون میاد که نمیتونی از ذهنت بیرونش کنی و با کس دیگه ای باشی

و کلی هم آدم مثل تو هست که چند سال با یکی بودن و بعد جدا شدن

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

خب تجربه کرده باشیتجربه شده رفتهمیتونی با یه آدم دیگه تجربش کنیباور کن همش از طرز فکرت خودت بیرون می ...

کاشکی یه روز بتونم ولی الان حس میکنم بعد اون نمیتونم رابطه دیگ داشته باشم یا ممکنه همش بهش فکر کنم هر چند ک اصلن بعید میدونم بتونم رابطه دیگ داشته باشم

کاشکی یه روز بتونم ولی الان حس میکنم بعد اون نمیتونم رابطه دیگ داشته باشم یا ممکنه همش بهش فکر کنم ه ...

چند مدته که کات کردین؟