2789
عنوان

حس میکنم دیگ عاشق نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم دیر ک نشده برات بعدشم پسری که بعد یسال رابطه نیومد جلو باید دکمشو زد

اخه اوایل رابطه خیلی خاست بیاد جلو ولی من گفتم بزار ۶ ماه اشنا بشیم منم درسم تموم بشه بعدش کگفتم بیا جلو گفت مشکل دارم هزاران بهونه گفت من صبر کردم برات توعم صبر کن ولی هر چقدر صبر کردم دیگ تموم نشد

اخه اوایل رابطه خیلی خاست بیاد جلو ولی من گفتم بزار ۶ ماه اشنا بشیم منم درسم تموم بشه بعدش کگفتم بی ...

بقول ما تاتنور داغ بودمیخاستی نون روبجسبونی اون ۶ماه رو میزاشتی وقتی خواستگاری اومد بشناسی بهتر راحتتر میزاشتی بیان بعددرستو میخوندی چ اشکالی داشت

بقول ما تاتنور داغ بودمیخاستی نون روبجسبونی اون ۶ماه رو میزاشتی وقتی خواستگاری اومد بشناسی بهتر راحت ...

اخه میترسیدم اشتباه باشه میخاستم اشنا بشیم ولی بعد ۶ ماه عاشق شدم وابسته شدم من از اشتباه میترسیدم الان خودمم پشیمونم ک اینطور شد ندارمش

اخه میترسیدم اشتباه باشه میخاستم اشنا بشیم ولی بعد ۶ ماه عاشق شدم وابسته شدم من از اشتباه میترسیدم ...

خب الان ک بدتر اشتباه کردی هم وابستع شدی هم پشیمون شدی حداقل اون موقع تاالان عقدکردع بودی بهتر بنظرم پسرلج کرد بات