2789

وای مگ کحا رفته بودی

خودت متوجه نشدی شاید دیگرانم نشدن

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم.یه چیز عادیه.مطمئن باش برای اونا هم پیش اومده.ذهنتو درگیر نکن.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

مهم نیست همشون غریبن خودت بعد چند وقت یاد میره من کلاس دوازدهم بود چادر بود شلوار بر عکس پوشید سالن امتحانت بود دانش آموز دختر پسر ولی خدا شکر کسی متوجه نشده فقط هم کلاسیم متوجه شده به هم گفت رفت سرویس بهداشتی خوب کرد م تا چند روز حرص خوردم ولی بعد گذاشته چند سال یادم نبود الان شما گفتین یادم افتاده

اخی عزیزم درکت میکنم منم یه بار عجله داشتم میخواستم برم بانک سریع مانتو پوشیدم رفتم بعد تو بانک دیدم دو تا دختر دارن بهم نگاه میکنن میخندن بعد که نگاه به خودم کردم دیدم مانتو برعکس پوشیدم منم همونجا مانتومو دراوردم درست پوشیدم😉😊