2789
عنوان

انرژیم تموم میشه بیحال میشم شدید

44 بازدید | 5 پست

وقتایی که میرم یجای شلوغ مثل مهمونی یا تفریح یا مهمون میاد خونمون انرژیم میفته کل بدنم میلرزه شدید بیحال میشم کنارش استرس و تپش قلبم میگیرم 🥲 قبلا اینجوری نبودم بخاطره یه مشکلاتی ضعف عصاب گرفتم و یبار بهم حمله ای عصبی دست داد خیلیییی وحشتناک بود... از اون روز اینجوری شدم🥲 الان میخام بدونم راهی هست که زود انرژیم نیفته و بیحال نشم؟؟

عزیز متخصص اعصاب رفتی؟ ازمایش خون و چکاپ و قلب دادی؟ حتما اینکارارو بکن و اینک اگه پنیک داری بهتره ب ...

دکتر رفتم چکاب قلبم انجام دادم همش برای عصابه متاسفانه جایی که زندگی میکنم آرامش توش نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر رفتم چکاب قلبم انجام دادم همش برای عصابه متاسفانه جایی که زندگی میکنم آرامش توش نیست

دارو بهت داد؟چون وقتی بدنت زیادی واکنش نشون میده نیاز به دارو داری تا بدنت رو اروم نگداری و بعد بری روانشناسی

دارو بهت داد؟چون وقتی بدنت زیادی واکنش نشون میده نیاز به دارو داری تا بدنت رو اروم نگداری و بعد بری ...

آره قبلا قرص میخوردم الان فقط تنها مشکلم اینکه خیلییی زود خسته میشم وقتی مهمون میاد یا جایی میرم پاشم دوتا کار بکنم سریع خسته و بیحال میشم گشنمم باشه نشه چیزی بخورم حالم بدترررر میشه

آره قبلا قرص میخوردم الان فقط تنها مشکلم اینکه خیلییی زود خسته میشم وقتی مهمون میاد یا جایی میرم پاش ...

ازمایش خون و هورمونی هم بده شاید ضعیف شدی ویتامین لازمی شاید بخازر استرس و حال روجیت خوب غذا نمیخوری