2789
عنوان

انتظاراتی که دارم و همسرم انجام نمیده 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظافتو رعایت میکنه اما من برام هیکل و استایل هم خیلی مهمه الان اضافه وزنش رو اعصابمه

چقدر اضافه وزن داره؟؟رژیم نمیگیره؟

دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

چقدر اضافه وزن داره؟؟رژیم نمیگیره؟

تقریبا ۲۰ کیلو

دو روز میگیره ول میکنه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

طبق چیزی که فهمیدم کلا بی حوصلست برای اینجور کارا و تنبله مثلا از بازار رفتن و لباس خریدن بدش میاد ا ...

ییه چیز دیگهای هم که باید بهش دقت کنی اینه که آدما هر روز حالشون خوب نیست که حال و حوصله پیادهروی داشته باشند که به صورت مرتب هر روز برن یا اینکه تمام طول سال دوست ندارن باشگاه برن مثلاً من خودم بعد چند ماه باشگاه رفتن شاید یک ماه نرم اهل پیاده رویم ولی هر شب نمیرم شاید در هفته یک بار بتونم برم الانم که وضع اقتصادی داغونه و ذهن همه مردا درگیر جنگ و اقتصاد و اینجور چیزاست پس بهش حق بده بیحوصله باشه چون ما خانوما توی خونه هستیم ذهنمون کمتر درگیره حتی اگه خانمی شاغل باشه بازم ذهنش کمتره یه مرد درگیر مسائل اقتصادیه ولی من این روزا دارم میفهمم که مردا انقدر ذهنشون درگیر مسائل اقتصادیه که از زندگیشون دارن فارغ میشن یکم درکش کن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

تقریبا ۲۰ کیلو دو روز میگیره ول میکنه

اها

زیاده یکم

شمام حق داری

دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

از مرد با موی بلند متنفرم

خداروشکر 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

منم مرد با موی بلند دوست دارم ولی انگار تو این تاپیک هیچکس مرد با موی بلند دوست نداره😂😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

منم مرد با موی بلند دوست دارم ولی انگار تو این تاپیک هیچکس مرد با موی بلند دوست نداره😂😂

به یه عده مو بلند خیلی میاد ولی همه نه

نی نی یار عزیز! قبل از این که سیکمو بزنی(تعلیقم کنی) یه اخطار بهم بده❤️😂