2789
چخبره ۲۵۰ قیمت کردی؟؟؟برو دولتیبعدشم برو پیش ماما تغذیه ب خودتو شوهرت میده بقیه شم بسپار ب خداقرن ک ...

گلم چرا با نذر و نیاز نمیرسه ؟! برای چی با این قطعیت میگی با نذر نمیشه یه جوری حرف میزنی حس کردم خدایی😐

پیش سه چهارتا دکتر رفتم و سونو دادممیگن باید دو سه تا بزنی یکیش بگیره ازمایش ژنتیک و .. هزینش بالا م ...

این سریم پیش برو با دکتر تغذیه بعد بسپار ب خدا بگو هر چی صلاحه بهت بده خدا صلاح مارو بهتر از ما میدونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم چرا با نذر و نیاز نمیرسه ؟! برای چی با این قطعیت میگی با نذر نمیشه یه جوری حرف میزنی حس کردم خدا ...

علمیه خب

مثلا خودتو از طبقه ۲۰ ام پرت کن پایین قبلش نذرو نیاز کن ک هیچیت نشه

من منطقی دارم میگم

علمیه خبمثلا خودتو از طبقه ۲۰ ام پرت کن پایین قبلش نذرو نیاز کن ک هیچیت نشه من منطقی دارم میگم

هیچ اصلا هم حرف شما رو قبول ندارم

من خودم خدا رو شکر هر چی میخوام با دعا بهش میرسم

در ثانی خدا اول بهمون عقل داده اگه از عقل استفاده کنیم خودمون میفهمیم که نباید از ۲۰ طبقه بندازیم زمین

هیچ اصلا هم حرف شما رو قبول ندارم من خودم خدا رو شکر هر چی میخوام با دعا بهش میرسم در ثانی خدا اول ب ...

منکه انرژی دعا رو منکر نمیشم ولی هر چی از خدا بخوایم اول باید خودمون راهشو بریم بعد دعا کنیم ک خدا بخواد و بشه هیچ برگی بدون اذن خدا زمین نمیافته

منکه انرژی دعا رو منکر نمیشم ولی هر چی از خدا بخوایم اول باید خودمون راهشو بریم بعد دعا کنیم ک خدا ب ...

بله درسته ولی وقتی کسی شرایطش رو نداره مثلاً به قول این خانوم ۲۵۰ ملیون نداره خب باید دست به دامن خدا بشه دیگه

مادر من سر برادرم هیچ امکاناتی نداشت که بره به جز دعا هیچ راهی نداشت با همون یه دعا صاحب یه داداش شدیم

خدا نگهش دارهاز مامانت بپرس چه دعایی کرده

مرسی

دعای خاصی نبود فقط باید از ته دل باشه حالا دوست داری قرآن بخوان نذر بده یا هر چی ولی از ته دلت باشه

من هر وقت هر چی میخوام از خدا اول میگم خدایا اگه صلاحه اون کارو برام بکن بعد برای یه آشنای خیلی دورمون که تازه فوت کرده بچه بوده ۱۴ سالش اینا بوده یاسین میخونم خدا رو شکر زود جواب میگیرم