2789
عنوان

با مردی که پولداره

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 29 پست
دلم میخواد طلاقمو بگیرم ولی بخاطر بچه هام موندم😭😭😭😭

من یکم شرایط تو رو دارم، جدا نشدم و الان خیلی از تصمیمم راضی ام.باور کن اینقدر درگیر زندگی خودم و تفریحاتم و کارم هستم که سلام کنه، وقت ندارم جواب بدم. الان اونه که دنبال منه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

هیچ وقت اجازه چون صرفا یکی پولداره تحقیرت کنه

البته اگه شوهر شماست و ازدواج کردین قضیه فرق داره باید با روانشناس و مشاور صحبت کنین

اگه ازدواج نکردین نه واقعا ارزش نداره خرج خودتو دربیاری شرف داره بش

کسی که از تحقیر کردن لذت میبره سالم نیست مشکل اساسی اینه

h۵ttps://ble.ir/FaalHoosh_bot?start=b1866276196. این لینک فالهوش بله هست(۵ رو حذف کنین بعدش کپی کنین)، ممنون میشم واردش بشین یه اعتبار به من میده، بهش نیاز دارم خیلی ممنونم ازتون🥹❤️ اگه رفتی لایک کن برات ۲ تا صلوات میفرستم 🩵 یه اعتبار رایگانم داره برای خودتون اگه دوست داشتین. یک عاشق تارت هستم( نمیدونم چرا اینم بن شده ینی چی💔)🌟 اگه از ربات بله از لینک من استارت زدین درخواست دوستی بدین تا براتون بگیرم تارت 💖 البته همیشه به چشم سرگرمی بهش نگاه کنین🌟 ماه زیباست، مگه نه

نه به هیچ عنوان

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

جدا بشی که فک نکنم بهت بچه هاتو بده

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
میخوام طلاقمو بگیرم ولی بچه هامو نمیتونم ول کنم 😭😭😭

با یه روانشناس صحبت کن اسی

شاید درست شه همسرت

طلاق راه حل نیست، آخرین مرحلست وقتی بقیه چیزا جواب ندادن

h۵ttps://ble.ir/FaalHoosh_bot?start=b1866276196. این لینک فالهوش بله هست(۵ رو حذف کنین بعدش کپی کنین)، ممنون میشم واردش بشین یه اعتبار به من میده، بهش نیاز دارم خیلی ممنونم ازتون🥹❤️ اگه رفتی لایک کن برات ۲ تا صلوات میفرستم 🩵 یه اعتبار رایگانم داره برای خودتون اگه دوست داشتین. یک عاشق تارت هستم( نمیدونم چرا اینم بن شده ینی چی💔)🌟 اگه از ربات بله از لینک من استارت زدین درخواست دوستی بدین تا براتون بگیرم تارت 💖 البته همیشه به چشم سرگرمی بهش نگاه کنین🌟 ماه زیباست، مگه نه

چرا طلاق بگیری بری در به در کنی خودت رو عزیزم با پولش عشق کن. تو بری جات یکی میاد میخوره کیف میکنه. حرف این نی نی سایتی های حسود گوش نکن الان همه چی پول عزيزم وقتی پول داری احترام داری سلامتی داری زیبایی داری ............ منم شوهرم بهم پول میده کلی طلا خونه دارم برای خودم شوهرم هیز ب جهنم. همه مرد ها هیزن دیگه چیکار میشه کرد. بیرون میرم مرد ها کثافتن همه من برم یکی دیگه بیاد بخوره گوه میخوره

اگ من به جای شما بودم و شرایط طلاق نداشتم بخاطر بچه هام ، بهترین تفریح و مسافرت بهترین کلاس ورزش و باشگاه ، یه کاری یاد میگرفتم بعد به خودم می رسیدم بهترین کلاس ها شرکت میکردم تورهای مسافرتی میرفتم میگشتم دینا رو میدیدم آدمای جدید ، اینقدر وقتم پر میکردم که حتی وقت نگاه کردن بهش رو پیدا نکنم چه برسه به فکر کردن

البته هر آدمی معیارها و نیازهای خودش رو داره.پادکست دکتر علی ثاقبی رو گوش بده اگه وقت داری.یک بحث خوبی داره میگه شرایط الانتونو با تنهایی بعد از طلاق مقایسه کنین، نه با تصور اینکه با یکی که عاشقتونه ازدواج کردین و یک زندگی رومانتیک دارین.

و مامانم یک جمله خوب دیگه گفت، گفت اگه جدا بشی بچه ات زجر میکشه، اگه بمونی خودت زجر میکشی، بین زجر کشیدن خودت و بچه ات یکی رو انتخاب کن.

چرا طلاق بگیری بری در به در کنی خودت رو عزیزم با پولش عشق کن. تو بری جات یکی میاد میخوره کیف میکنه ...

حسود نیستم 😂 خیلی تند بود ولی خیلی حق ،با ایشون کاملا موافقم استارتر

تو فکر کن خیلیا باهمین شرایطه شوهرت حالا پولدارم نیست دارن میسازن. سخته عزیزم. تونستی تا حالا با پول ...

ایشون درست میگن اسی ...ب شرایط من فکر کن که تمام اخلاقیات بد همسر شمارو همسر من داره ولی ارزو دارم حداقل پولو ازادی شما رو داشتم ک چهار دیواری خونه نگذره عمرم معاشرت کنم با رفقا خانوادم ...بالاخره شما هم زندگیت سخته خارج از توانته که معترضی ولی چون بچه دارین میتونین از فرصتاتون ارامش برای خودتون بدست بیارین قوی باش اسی ،رابطتت رو کمرنگ کن با خانوادش. تا کمتر ادیت بشی