2789
عنوان

با مردی که پولداره

159 بازدید | 29 پست

با مردی که پولداره ولی بهتون توجه نمیکنه و جلو خانوادش سعی میکنه تحقیرتون کنه و برخورد خوبی باهاتون نداره با همه بگو و بخند میکنه جز شما ولی ماشین مدل بالا بهتون داده و پول میده با همچین مردی زندگی میکنید یا سخته براتون ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میخوام طلاقمو بگیرم ولی بچه هامو نمیتونم ول کنم 😭😭😭

چی بگمممم والا ، سختههه شرایطی ک داری !

یه وکیل بگیر ..»بچهاتم ببر پیش خودت !اگ قصدت طلاقهه.!«

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

بچه ها رو که نمیتوتی ول کنی جدا هم که نمیتونی بشی . حتما چند سال از زندگیتون گذشته . دیگه راهی نداری بنظرم شمام بهش کم توجهی کن برای خودت کلاس برو ورزش کن با بچه هات کافه برو. ..

من باشم از پولش استفاده میکنم، یک دانشگاه خوب میرم، یک بیزینس خوب راه میندازم، ورزش میکنم، به خودم میرسم، با آدمهای سرشناس رفت و آمد میکنم، دوستای خوب پیدا میکنم، سفرهای خوب میرم...وای عالیه که کسی پول داشته باشه ، همه آپشنها برای زندگی خوب برای آدم باز میشه. آدم زرنگ کسیه که از آپشن هاش استفاده کنه، وقتی آدم موفق و باسوادی باشی اینقدر مردهای موفق بهت توجه میکنن که یادت میره یک مرد بهت توجه نمیکرده

نه

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)