2789

خانوما من میخام ی لباسشویی درب از بالا بخرم که بتونم توش پتو بشورم ۲۰ کیلوعه اونجایی که با خانواده شوهرم ی ساختمون هستیم کلا هر روز مادر شوهرم درو باز میکنه میاد تو سرک میکشه همه جا من نمیخوام بفهمه چون پتو هاشم میاره بشورم راستش منم وسواس دارم بدم میاد اینکار نه اینکه خسیس باشم اصلا هر چی احتیاج داشتن تا حالا نه نیوردم، حالا چیکار کنم ببینه میگه مگه لباسشویی نداری این چیه خریدی آنوقت چی بگم

لطفا نگین رفت و آمد و محدود کن که غیر ممکنه

و اصلا دوست ندارم که بگم نه نمیشورم و ناراحتشون کنم

ی چیزی میخام بگم که نفهمه با این پتو میشورن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم چرا باید همینجوری سرشو بندازه بیاد خونتون

تا وقتی حریم خصوصی برای خودت نداری هیچ چیزی رو نمیتونی قایم کنی

خر نیست که میفهمه میشه باهاش پتو شست بعدشم نیاز به لباس شویی بیست کیلویی نیست

ما با هشت کیلویی هم پتو شستیم

تو بالکن و اینا نمیشه بزاریش؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

عزیزم چرا باید همینجوری سرشو بندازه بیاد خونتون تا وقتی حریم خصوصی برای خودت نداری هیچ چیزی رو نمیتو ...

خب همینکه که هست چیکار کنم نمیشه بهش چیزی بگم بده

با لباسشویی بشورم بهش فشار میاد خراب میشه

به مادر شوهرت بگو لباس شوییم خراب شده مجبور شدم یه دونه نو بگیرم. همین!! ایشون نمی یاد چک کنه اون واقعا خراب شده یا نه.

ولی چرا اینقدر غیرمنطقی هستی؟ ماشین لباسشویی آب می کشه آخرش. وسواس معنی ای نداره.

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

بگو واسه ایمنی بچه ها لباسشویی درب از بالا بهتره

شب صبح زود یا ظهر ک نمیاد خونتون پتو بشور بعد بگو با دست شستم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست