2789
عنوان

منظور اکسم چی بود بنظرتون

174 بازدید | 40 پست

ما قبل عید رابطمون کات شد و تمام

وقتی نت وصل شد رفتم تو پیجش دیدم تو بیوش قلب گذاشته گفتم حتما با یکی دوست شده عوضی...

چند روز پیش بهم تک زنگ زده بود منم چند روز بعدش بهش پیام دادم گفتم کاری داشتی زنگ زده بودی

گفت فکر کردم شاید تو کارم داشته باشی

گفتم نه من با کسی که دوست دختر داشته باشه کاری ندارم

گفت دوست دخترم کجا بود دلت خوشه

منم دیگه جوابش ندادم

بنظرتون منظورش از تک زنگو این حرفا چی بود؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواسته تماس از سمت تو باشه .پیش رفقا بگه فلانی چقدر هلاک منه پیگیرمه هنوز .اویزونمه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خاکبسرش

دیگه دیگه .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو