داداش بزرگتر من ۲۳ سالشه تقریبا یه سال میشه عقد کرده مامان بابام مخالف بودن میگفتن هنوز سنش کمه و مهارتای لازمو نداره ولی داداشم چون مذهبیه و پزشک و چهرش هم خوبه میگه تو بیمارستان خیلی اذیت میشم و خلاصه یه مدت طولانی برای داداشم گشتن و پیدا کردن و من تمام مدت کلی ذوق داشتم چون من خواهر ندارم و فکر میکردم زنش قراره بشه خواهرم اوایل خیلی سعی میکردم صمیم ایجاد کنم یا هر چند وقتی زنگ میزدم احوالشو میپرسیدم و اینا ولی از طرف خانومش هیچ حرکتی نمیدیدم دیگه ول کردم ولی جدیدا متوجه شدم خیلی نسبت به منو مادرم سیاست به خرج میده و کارایی میکنه که ما چند وقت بعد متوجه دلیل اون کار هاش میشیم ، هنوزم دوست دارم باهم صمیمی باشیم ولی نمیدونم چرا انقدر گارد داره بنظرتون چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عروس و خواهرشوهر و جاری فامیل هم نمیشن ، چه برسه خواهر
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
به نظرم حد وسط باش که احترام ها حفظ بشه اگر زیاد نزدیک بشی احتمالا فکر میکنه میخوای زندگیش رو زیر نظر بگیری و دخالت کنی
همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد🤍در این بوم و بر زنده یک تن مباد
خدایاااا💚قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
مثلا چه كاري احتمالت دوس نداره ارتباط بگيره باهاتون
منو مامانم کلا از اول سعی کردیم حس نکنه که روابط خواهرشوهری و مادرشواری وجود داره بینمون و باهاش عین خودمون برخورد کردیم ولی باما سیاست بخرج میده و خودش نیست واسه همین ناراحتم نمیدونم چیکار کنم، بعد الان دارم فکر میکنم چقدر برنامه داشتم که با بچه داداشم بکنم ولی نکنه بعد بچه دار شدنشون بچه منو به جشم عمه ببینه😂
مثلا منو مامانم که رفته بودیم خونشون هم تو چیدن سفره کمک کردیم هم تو شستن ظرفا ولی ایشون بعد یه سال کلا با داداشم میان میشینن مگه داداشم بیاد کمک کنه بعدش خانومش بیاد یا موقع ظرف شستن یه تعداد خاصی ظرف میشوره بعد میزاره میره