2789
عنوان

به نظرتون تقاص میده

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 68 پست
اینو نگو قشنگم،خدا همیشه هست هیچوقت به ندا توهین نکن حتی ۱ هفته بعد ببین خدا چه معجزاتی رو توی زندگی ...

کی خب 🥺😭

من دارم میسوزم وقتی میبینم خودم گناهی نکردم ولی اینجوری دارم اذیت میشم ولی اون دل من رو شکوند ولی خوشبخته

همه از زنش تعریف میکنن میگن خیلی خوبن با هم 😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس منم از این به بعد ظالم میشم که حداقل خوشبخت بشم

همین حرف شما رو من همیشه به خودم میگم که اگر قراره ظالم ها زندگی به این خوبی داشته باشن پس بزار منم بشم یه ادم بد . اما نمیشه ذات ادم که تغییر نمیکنه ولی به خودم افتخار میکنم تو شرایطی که اکثر ادم ها به فکر منافع خودشون هستن حداقل من انسانیت در وجودم دارم .

شبی رها خواهم کرد...! این زندگی پر دردم را...!️

آخی عزیزمخدا به دلت آرامش بده و راستش خیلی خوب حست رو میفهمم برای من رفت با دوست صمیمیم ازدواج کردحد ...

خیلی بده

فکر کن با من دوست بود ولی چشمش دنبال دختر داییش بود مامانش باعث جداییمون شد

من آروم نشدم اقلا

آره عزیزم 🤍

شاعر میگه :

«دل شکستی و کسی نیست بگوید این غم،

بومرنگ است! شبی سوی تو بر میگردد!»

دیدی وقتی شمع روشن میکنی، دستاتو دورش میگیری که باد خاموشش نکنه؟ یه ذره امید ته دلم مونده، با دستای لرزون نگه اش داشتم، چون اگه اون خاموش بشه، منم دیگه خاموش میشم. Reminder:‏به هزار و یک دلیل دیگه آدم های سابق نیستیم و هیچ وقت هم نمیشیم.