2789
عنوان

به نظرتون تقاص میده

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 68 پست

چندین ساله به این نتیجه رسیدم خدا فقط آدمای زرنگ رو دوس داره

هی مظلوم بازی کنی که تهش خدا تقاصتو بگیره،

آخر هم اونی کع زرنگی کرده روز به روز خوشحال تر و خوشبخت ترع

فقط اونی که سادگی کرده باخته

نمیدونم خدا چجوریه منطقش

دوباره میسازمت💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کی پس فعلا خدا زده تو سر من

نشستی شب و صبحت رو داری فنا میدی که ببینی کی تقاص پس میده ..منتظری جلوی تو تقاص پس بده .اومدیم تا ۳۰سال دیگه تقاص پس نداد .۳۰سال میخوای زندگی نکنی و گریه کنی و 💩💩بزنی به حال و روز خودت و اطرافیانت شااایدد تقاص پس دادنش رو ببینی!!

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خودتو عوض کن

مردم با دوتا بچه طلاق میگیرن یکجوری عوض میشن هیچکس دیگه نمینمیشناستشون اونوقت تو واسه دو سال دوستی زندگیتو ب باد بده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اخه خیلی سخته رها کنم

رها کردن همیشه سخته عزیزم. وگرنه اگه همه میتونستن ک انجامش میدادن اینقد مشکلات نداشتیم. رها کردن عادت بد، دوست بد، فکر بد و کلی چیزای دیگ ک بعدها ممکنه تو زندگی برات پیش بیاد. به این فکر کن ک بتونی از پس این بربیای چ کارا میتونی بکنی ک الان با این مدل زندگی کردنت جلوشو گرفتی! رها کردن سختی داره. گریه داره. شکستن صدای قلبتو میشنوی ولی خب چاره چیه! خودتو داغون تر کنی زندگی برات بهتر میشه یا قراره شاهزاده سوار ب اسبی بیاد نجاتت بده!؟ پاشو خودتو جمع و جور کن. اتفاقا تو اون مراسم ب بهترین شکل ممکن برو بچزونشون. هر کی میگه حرفتو یا میخواد ناراحتت کنه. برو بخند خوشحال باش ک گرفتاری دیگه ای نداشتی پیش اون. اگه خدایی نکرده رابطه ج.نسی برقرار کرده بودی چیکار میخواستی بکنی؟ ولش کن عزیزم. رها کن تا ذهنت رها بشه. فکرای جدید و آدمای جدید بیان تو زندگیت. مسیر جدید خودتو پیدا کن...

رها کردن همیشه سخته عزیزم. وگرنه اگه همه میتونستن ک انجامش میدادن اینقد مشکلات نداشتیم. رها کردن عاد ...

بخدا میتونی انجامش بدی. در قلبت رو روش ببند. نه ک قلبت یخی بشه ها. اونم ب مرور انجام میشه...

برای من ی طور دیگ بود داستانم. ولی خب میدونی بعد قلب یخی نرم نرم یخش باز میشه. هدف جدید بزاری و براش تلاش کنی حتی اگه بهش نرسی. اون شور و شوق به مرور برمیگرده. خدام آدم درست و حسابی میزاره جلو پات. تو فقط باید بخوای ک اینطوری بشی...

منکه تا مهاجرت هم رفتم... اینقد تو دو سال تغییر کردم ک دوستام رو باهاشون میشنستم حرف میزدیم بعد دو سال اصن باور نمیکردن اینقد تفاوت رو!

بعد ریجکت شدن از اپلای و بلافاصه بعدش کسی ک دورادور دوستش داشتم و میدونستم آدم خوبیه. سریع بهم پیشنهاد ازدواج داد و خدا رو شکر الان سر زندگی خودمم و عقد کردیم. هرچقدر اون اتفاقا فلبمو یخی کرده بودن الان این شخص داره گرمش میکنه... البته ممکنه این گرمی هم به مرور سرد و گرم بشه ولی چیزی ک مهمه اینه ک فهمیدم این قلب چقد میتونسته محبت و عشق دریافت کنه! و چقد میتونه اتفاقای خوب رقم بخوره در عین سختی ها و مشکلاتی ک داریم تو زندگیمون...

بخدا میتونی انجامش بدی. در قلبت رو روش ببند. نه ک قلبت یخی بشه ها. اونم ب مرور انجام میشه...برای من ...

برای تو هم کلی دعا میکنم ک اول ذهنت رو آروم کنی. مسیرت رو پیدا کنی و در نهایت خوشبختی رو با تمام وجودت حس کنی عزیزممم...💙💙