2789
عنوان

به نظرتون تقاص میده

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 68 پست

تقاص کجابود؟

اگه وجود داشت من الان وضعم این نبود

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

کی خب 🥺😭 من دارم میسوزم وقتی میبینم خودم گناهی نکردم ولی اینجوری دارم اذیت میشم ولی اون دل من رو ش ...

حق داری واقعا دلت گرفته باشه

ولی میدونی تا وقتی خودت نخوای آروم نمیشی، سوگواریهات رو بکن ولی برگرد به زندگیت...اگه نشده مطمئن باش خیریتی درش بوده که الان درکش نمیکنی و چند سال بعد خدا رو شکر میکنی که نشد

منتظر تاوان پس دادن اون نباش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی بده فکر کن با من دوست بود ولی چشمش دنبال دختر داییش بود مامانش باعث جداییمون شد من آروم نشدم اق ...

به من پیشنهاد ازدواج داد و هفته بعد دوست صمیمیم رو دید و کلی دروغ گفت و من رو پیچوند

آخرش گفت به خاطر اختلافات مذهبی که داریم خونواده من راضی نمیشن درحالیکه دوست منم هیچ شباهت مذهبی بهش نداشت

وحشتناک بود حالم و راستش پستهات رو که میخونم یاد خودم میفتم و فقط گذشت زمان و مدتی ازش دور بودن آرومت میکنه...چیزی یادت نمیره ولی یاد میگیری چطوری ادامه بدی

منو هم سه سال بازی دادن خانوادش، حرفمو انداختن تو دهن مردم و فامیل، منو احساستمو یه اسباب بازی کردن واسه پسرشون

بعدش کل خاندانش تقاص پس دادن

باورتون میشه بعدش سجده ی شکر کردم و هزار بار گفتم خدایا لعنت به اونی که تو رو نشناسه. چوب خدا صدا نداره همین بود

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

حق داری واقعا دلت گرفته باشهولی میدونی تا وقتی خودت نخوای آروم نمیشی، سوگواریهات رو بکن ولی برگرد به ...

چرا منتظر تاوان دادن اون نباشم

اون شب و روز رو ازم من حروم کرد بعد منتظر نباشم عدالت خدا رو ببینم 😓

واقعا خدا عادله؟ اون دو ساله خوشبخته ولی من بدبخت شدم

چه خوشبختی ؟! کسی از زندگی کسی خبر نداره بله خیالت راحت غصه نخور قسمت نبوده ایشالله یکی بیاد تو زندگیت لایق تو باشه

این زندگی در شأن کسی که کتابای مدرسشو فنری میکرد نیست.😌😒

چرا منتظر تاوان دادن اون نباشم اون شب و روز رو ازم من حروم کرد بعد منتظر نباشم عدالت خدا رو ببینم 😓

برای آرامش خودت میگم، میدونی من اینطوری بهش نگاه میکنم که این تجربه یه زخمه باید رهاش کنی که خوب بشه ولی اگه هی منتظر تاوان پس دادن اون باشی و هی بخوای توی گذشته زندگی کنی انگار داری دائما این زخم رو میکنی و فرصت خوب شدن نداره و فقط هر سری درد میکشی

اون آدم بله مطمئن باش یه جا چوبش رو میخوره که نفهمیده از کجا خورده

به من پیشنهاد ازدواج داد و هفته بعد دوست صمیمیم رو دید و کلی دروغ گفت و من رو پیچوند آخرش گفت به خاط ...

من هفته بعد یه مراسمی دعوتم که اونم هست

از وحشت نمیدونم چیکار کنم

نمیتونم ببینمش تحملش رو ندارم

دو ساله گذشته بخدا وقتی بهش فکر میکنم که ازدواج کرده تن و بدنم مثل روز اول میلرزه

من واقعا عاشقش بودم 😔

منو هم سه سال بازی دادن خانوادش، حرفمو انداختن تو دهن مردم و فامیل، منو احساستمو یه اسباب بازی کردن ...

چند وقت بعدش تقاص پس داد

واسه منم همه فامیل میدونستن که قراره نامزد بشیم ولی از دوستی مون هیچکس خبر نداشته به جز مامان باباهامون

دو ساله گذشته 😔

منم ۵ سال بایکی بودم

غریبه بودیم

خانوادش مخالف بودن ولی به چشای خودم اعتماد داشتم ب اون نه

ازنظرم یه مرد واقعی بود که هیچوقت پشتم رو خالی نمیکنه

فقیربود افسرده بود اما من دیوونه وار عاشقش بودم

توبدترین روزاش وقتی سرباز بود وقتی هیچی نداشت بهش عشق امید ودلداری دادم بردمش تا اسمون هفتم بهش غرور و عزت نفس دادم خیلی ازش سرتر بودم اما صداقت ومعرفش برام مهم بود همیشه بهم میگفت تو روزایی کنارم موندی که اگه خودم بودم خودمو ول میکردم

هه. اون پولدار شد

۲۵ آذر ۴۰۴ از همه جا بلاک وانفالوم کردورفت بایکی دیگ ازدواج کرد من تموم خیابونای این شهر رو پیاده باهاش رفتم ولی یکی دیگ رو گذاشت جلو ماشینی ک خرید چقد خرجش کرد و هرروز براش استوری میذاره. ۶ ماه گذشت من ۶ ماه روانی عالم شدم الان چندروزه دیگ اشکام نمیاد ولی لال شدم دیگ نه قلبی دارم نه احساسی و نه دیگ ازکسی خوشم میاد از همه متنفرم و احساس ناکافی بودن بهم دست داده توباز خوبه بهت گف گولت داد اما منو باسکوتش ترک کرد ای کاش یچیزی میگف اما نگفت تاجون دارم نفرینش میکنم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
حق داری واقعا دلت گرفته باشهولی میدونی تا وقتی خودت نخوای آروم نمیشی، سوگواریهات رو بکن ولی برگرد به ...

این حرف خیلی کلیشه ایه که سوگواری کن و برگرد به زندگی

نمیشه، دل آدم آروم نمیگیره

شاید اونایی که دل بزرگی دارن بتونن ببخشن ولی من هرگز نمیتونم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

من هفته بعد یه مراسمی دعوتم که اونم هست از وحشت نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ببینمش تحملش رو ندارم دو س ...

آخی عزیزدلمممم😥

نمیتونی نری اون مراسم رو؟

البته یه سریا هم نظرشون اینه که بری و خودت رو بیتفاوت نشون بدی ولی من خودم توی اون بازه که حالم بد بود تنها چیزی که آرومم کرد و کمکم کرد به زندگی برگردم این بود که یه مدتی ازش بیخبر بودم و ندیدمش