2789
عنوان

چرا این همه سال صدای تنهاییش نشنیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5278 بازدید | 528 پست

🔴 جمعـــــــه به جمعـــــــه چــــرا؟!

«فَلْيَتَوَقَّعُوا اَلْفَرَجَ صَبَاحاً وَ مَسَاءً»

🌕 امام صادق علیه السلام فرمودند:

صبح و شام منتظر ظهور و فرج باشید!

📗کمالالدين، ج ۲، ص ۳۳۹

✅ انتظار و توقع ظهور در هر صبح و شام یعنی آماده باش دائمی! یعنی هر لحظه خود را رصد کنید ببینید در چه مرحله ای هستید! یعنی اگر همین الان امام مهدی عجل الله فرجه ظهور بفرمایند، آیا من آمادگی پیوستن به امامم را دارم یانه؟! کسی زندگیاش امام زمانی نبوده و یک عمر در غفلت و بی خبری به سر برده، آیا این شخص میتواند در زمان وقوع صیحه آسمانی و شش ماه خروج سفیانی خودش را آماده کند؟ به همین خاطر به ما گفتند صبح و شام منتظر و آماده باشید؛ که همین آمادگی -نوع زندگی و افکار مهدوی و آخرالزمانی ما- این امکان را میدهد که به محض اعلام خبر ظهور حضرت، حجت اللّه را یاری نمائیم ان شاءالله...!

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

♨️ یار و همراه امام زمان خود نبودند...

⬅️ منتظران امام حسین (علیه السلام) یار و همراه امام خود نبودند، تا جایی که همین منتظران امام خود را کشتند.

⬅️ ما نیز منتظر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستیم. باید از تاریخ عبرت بگیریم. «فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ»

یا امیر المومنین مولا علی (ع) ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام امام زمانم ❤️

📖 السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِمِ...

🌸 سلام بر آن خورشیدی که همه مردمان تاریخ در انتظارش بوده اند و با طلوعش همگان زیر سایه محبّتش یکدل و یک نوا می شوند.

🌸 سلام بر او و بر لحظه ی طلوعش.

دردونه های خدا جانم🫀

کنارمون باشید که حضورتون در این جمع

از طرف خدا و امام زمان عج بوده😍❤️

و شمادعوت شدید به جمع پرنورو زیبای ما

حضورت اتفاقی نیست..پشت اش حکمتی است.✨

#یا_مهدی_ادرکنی

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

#مولایمن

🍃ای تك سوار جاده ي ايمان عنايتي

بنگر كه راه عمر به پايان رسانده ايم...

🍃هركس به قلب خويش نشاني نموده رسم

ما نقش انتظار تو بر دل نشانده ايم...

#العجلمولایغریبم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

از یکی از علما پرسیدن تقوا یعنی چی؟

ایشون فرمودند: وقتی از توی یه بیابون

پر از خار میخوای رد بشی، چطور لباستو

جمع میکنی که خار و خاشاک بهت نچسبه؛

این میشه تقوا و پارسایی، باید خودتو

نگهداری که آلودهٔ گناهان نشی..!

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

سلام امام زمانم ❤️

🌱 السَّلَامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُؤَمَّلُ لِإِحْیَاءِ الدَّوْلَةِ الشَّرِیفَةِ...

▫️سلام بر تو و بر امید فرح بخش آمدنت،

آنگاه که حکومت خدا را نشانمان میدهی و خشکسال آرزوهای ما را با باران مهربانی ات سیراب میکنی؛

آنگونه که بعد از آن هیچ عطشی، هرگز بی تابمان نکند.

تویی تمام امیدم، تویی نوا و نویدم

تویی که جلوه احسان، بیا گل نرگس

🍃به یاد امام زمانت باش

شخصی خدمت مرحوم آیتالله میرزا عبدالعلی تهرانی رسیدند و عرض کرد مرا موعظه ای کنید: آقا میرزا عبدالعلی فرمودند: روزی سه دقیقه به یاد امام زمان (علیهالسلام) باش.

هنگامی که این شخص در حال خروج بود ایشان فرمودند: اگر یک دقیقه هم به یاد امام زمان علیه السلام باشید (برای عاقبت به خیری)کافی است.

اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

کسی اگر به التماس افتاد و آمدنت را از خدا خواست؛ اما خودش را مـهیای آمدنت نکرد، در جنس التماسش باید تردید کند! ❤️🔥

التماس بدون آماده شدن، مثل دعوت کردن میهمان به خانهای است که

هنوز ساخته نـشده.

ـ یک بار وقتی داشتم ضجه میزدم و آمدنت را از خدا میخواستم، با خودم گفتم: اگر همین حالا دعایم مستجاب شد و تو آمـدی، من باید چه کار کنم؟

به دلم برگشتم و دیدم حتی دلـم این قدرها آمادۀ آمدنت نیست. به اعـمالم برگشتم و دیدم، چیزی برای عرضـه ندارم.🥀

محبتهایی را که در دلم خانه کرده بودند، مرور کردم و دیدم در کاروانسرای دلم محـبتهایی است که از وجودشان

در برابر تو شرم میکنم..

این شد که از التماس نـمایشی خویش

خجالت کشیدم؛ اما نـاامید نشدم و از خدا خواستم امدادم کند تا زودتر خودم را مـهیای آمدنت کنم.. 🌱

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

🤲🏻♥️ یا الله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا

مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ.

💐الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفَـرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها🤲🏻

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲