2789

سلام دوستان من این ماه اقدام کردم برای بارداری

اولین ماه اقدامم بود قبلش جلوگیری داشتم.بارداریم داشتم سقط میکردم بچه نمیخواستم.این ماه اقدام کردم امپولhcjهم برای ازاد سازی زدم ک اگه بشه دوقلو شه.نه روز از تخمک گذاریم گذشته هنوز پنج شش روز دیگه پریود میشم.به شدت ضعف میکنم هرچیم شیرینی جات میخورم بازم دست و پام ضعف میره.ب شدت خوابم میاد کمرم و شکمم یه گرفتگیخفیف داره.خیلی سردرد میشم.امکانش هست باردار باشم؟فکر میکردم اول سرم سرماخورده اما سرماخوردگی نیس ضعفام طبیعی نیست.ترشح دارم با اینکه چندروز بدپریودم مونده .یبوستم گرفتم فشارم میفوته حس میکنم من اینحوری نبودم.اخه عجیبه بعد چند روز از تخمک گذاری این علائم باشن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی زود علائمم میومد مثلاً حالت تهوع خیلی کم داشتم یا به بود حساس بودن بدنم جوش میزد تنبل شده بودم کلا بدن عجیب میشه مثلاً یکروز کامل یک قسمت از پام نبض میزد عضله اش میپرید تعجب کرده بودم چند روز قبل پریودی هم بی بی چک هاله خیلی کمرنگ انداخت

اخه انقدر زود طبیعیه؟

بستگی به بدن داره عجله نکن صبر کن پریودت عقب بیافته بعد بی بی چک و آزمایش بده

اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱