2789
عنوان

پیشکسوتان نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 114 پست
ممنون عزیزم هر سال یه تاپیک می زدم و واسه نی نی ها تقویم رایگان طراحی می کردم

چقدر قشنگ🙂🦋

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

وای سال ۸۸ من کلاس دومی بودمم😂چه عجیببب نزدیک دو دهه پیشه

اره عزیزم من سال ۸۶بارداری خارج از رحم شدم بعد بخاطر اون که سرچ می کردم با نی نی سایت اشنا شدم اولین کاربریم مال ۸۷هست احتمالا اون به مشکل برخورد که این کاربریمو درست کردم کم مونده بیست سال بشه

وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره عزیزم کامپیوتر بود بعدا که نسخه موبایل اومد خیلی سختمون بود چون ریز بود 😄

وایی تاپیک کارای شوهرتون رو دیدم چه زندگی شیرینی😂🌺

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

عزیزم اون موقع هم بود ولی کم بود حتی چند تا اقا بودن با اسم کاربری خانم که زود لو رفتن همیشه ادمهای ...

ولی الان خیلییی زیادن

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

وایی تاپیک کارای شوهرتون رو دیدم چه زندگی شیرینی😂🌺

یه تاپیک نه نه سایتم داشتم اونم بخونید خیلی جالبه کلی می خندیدیم

منم سالها ميومدم از سال ٨٦ ولي همت نمي كردم كاربري درست كنم مي خوندم و مي رفتن ولي بعد ديگه عضو شدم

قديم واقعا خوب بود جواب تمام مشكلها و سؤالات رو مي گرفتيم

هيچ كس در من جنونم را به تو باورنكرد
کاش همون زمان بود بانوآرتمیس و دختر گرانبها و اوپرا و گلبوته و پرپین و..زمان شما چه کاربران مودب و ...

اره یه قسمتی هم بود کلوپهای نی نی سایت که الان حذفش کردن می تونستی کلوپ خصوصی بزنی مثلا بیست نفرو دعوت کنی خصوصی حرف بزنید عکس بدید بعدا هم می شد کلوپ رو حذف کرد خیلی امکانات داشت بعدا کلا حذفش کردن

یادش بخیر یمدت میومدم تاپیک های قدیمی رو میخوندم چقد حس و حال قشنگی داشت😍

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

یادش بخیر یمدت میومدم تاپیک های قدیمی رو میخوندم چقد حس و حال قشنگی داشت😍

توداشبورد قسمتی هست به نام تاپیکهایی که شرکت کردم من می رم راهنمایی هایی که قبلا کردم می خونم خیلی کیف می ده مال همون اوایل ۸۷-۸۸