2777
2789

سلام دوستان

من ميخوام يه وقت جايي ميرم دخترم پيش مامانمه خيالم راحت باشه در حد٣،٤ ساعت بتونم يه وعده شير خشك بدم؟

دخترم ٤٥ روزشه  و شير خودمو ميخوره، ديروز مجبور شدم با خودم ٣ ساعت بردم و. اوردمش اخه نوبت دكتر داشتم تو يه شهر ديگه.

چه شير خشكي بدم؟شير خودمم زياده و كم نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شیر خودتو بدوش و بذار یخچال

ميخوام يه وعده شير خشك بدم،بيخوابي اذيتم ميكنه بخاطر كوليك بچه ميخوام صبح ها كه يكم ميخوابم مامانم يه وعده شيرخشك بهش بده من حداقل٥ ساعت بتونم بخوابم

خب شیر خودتو بدوش و بذار یخچال

يه مدت اينقدر دوشيدم گذاشتم يخچال بخاطر بيخوابي يا عروسي جايي دعوت بودم سينه هام درد كرفت موقع شير دادن به بچه درد ميكشيدم

سلام من به دخترم در کنار شیر خودم که میدوشم و میدهم شیرخشک سوپرامیل میدهم البته نی نی من سینه و شیشه نمی گیرد الان سه ماهه و بیست و یک روز دارد و همش دارم با قاشق و سرنگ میدهم 

میشه یه خواهش بکنم هر وقت نی نی ات شیر میدهی برای دختر منم دعا کنی که شیر بخورد ممنون 

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭
سلام من به دخترم در کنار شیر خودم که میدوشم و میدهم شیرخشک سوپرامیل میدهم البته نی نی من سینه و شیشه ...

عزيزم،خيلي سخته كه

يه سايتي خوندم بچه هايي كه سينه يا شيشه شير نميگيرن مكيدنشون ضعيفه و تبنل هستن تو مكيدنه سينه تا شير بياد ولي شيشه رو زود ميگيرن تو بايد واسش از كالاي پزشكي ها يا سيسموني ها سر شيشه شير كوچيكترين سايز بخر بدونه سوراخشو دارن مثل اينكه  و با سرنگ ٢ سوراخ ريز كن و شير خودتو اول امتحان كن و بدوش بده با اون بخوره انشالله بگيره و بتوني كم كم اصلا سينه خودتو بدي.انشالله خوش خبر باشي برامون عزيزم🙏🏼❤️

سلام 

دخترم پنجاه روزشه و سزارين شدم و با نظر پزشك زنان و اطفال مولتي پره ناتال و اهن هنوز ميخورم و چون اصلا لبنيات بخاطر كوليك بچه نميخورم ( اخه شير خودمو ميخوره فقط )دكتر اطفال بهم گفته قرص كلسيم بخورم،متاسفانه هر دو روز يا سه روز يكبار و اونم به سختي ميتونم اجابت مزاج ( مدفوع ) داشته باشم.

شماها تجربه نداشتين بگيد چيكار كنم؟

اب زياد ميخورم،ميوه هم كم و بيش ، الو و انجير هم خيس كردم امتحان كردم،سوپ هم همينطور.

😔🤐😬😫😒

عزيزم،خيلي سخته كه يه سايتي خوندم بچه هايي كه سينه يا شيشه شير نميگيرن مكيدنشون ضعيفه و تبنل هستن ت ...

وای عزیزم ممنون از راهنمایت و ممنون از دل مهربانت حتما راه حل شما را امتحان میکنم و اگر نتیجه گرفتم بهتان خبر میدهم 

التماس دعا در این شبهای عزیز

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭