2789
عنوان

شما چ مرگتونه درخواست میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 52 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واکنش صادقانه آقایون که در قالب خانوما درخواست میدن:

نه بابا خانومن

اصلا بعضی هاشون تو سایت معروفن شناخته شدن

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم و حرف نامربوطی زدم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

اگر فقط درخواست رد کنید مجدد درخواست دادن بسته میشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

حالا مثلا درخواست بده چیزی از حریم تو لطمه یمیخوره؟ خب یا رد کن یا بی محلی کن. مگ چیه انقد بزرگش میک ...

واقعا اونقدرا مهم نیست

نه صدا نه تصویر و نه حضور واقعی دارن

ی درخواست ،که میشه توجه نکرد

برای همه مون هست

بعضی ها انگار بدشون نیومده بیشتر اعلام میکنن

من پسرم برای منم خیلی درخواست میاد هم آقا هم خانوم

اون خانم ها هم زن نما هستن

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

چرا اینقدر این درخواست ها براتون مهمه؟از قطعی نت تا الان چند برابر شده و میتونید توجه نکنید برای همه ...

من برام مهم نیس ولی اونجایی ک تو تاپیک زنانه و خصوصی پست میذارم و بعدش میبینم اقایون پستمو لایک و بعدش بلافاصله درخواست میدن خیلی معذب میشم و حالم بد میشه، این سایت ورود اقایان رو به اینجور تاپیکا ممنوع کرده اما وقتی به مسئول سایت گزارششونو میدیم رسیدگی نمیکنن، اگر مزاحمارو تعلیق میزدن دیگه مردی جرئت نداشت مزاحمت ایجاد کنه و وقتی میدید چیزی نصیبش نمیشه از اینجا میرفت

اون خانم ها هم زن نما هستن

سلام آناهیتا خانوم

چی بگم والا

دیگه زن و مرد نداره

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم و حرف نامربوطی زدم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

سلام آناهیتا خانوم چی بگم والا دیگه زن و مرد نداره

سلام

تو امضات بنویس آقا هستی یه پروف مردونه هم بذار مطمئن باش کمتر میشه این احمق ها به جنسیت نگاه نمیکنن

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

من برام مهم نیس ولی اونجایی ک تو تاپیک زنانه و خصوصی پست میذارم و بعدش میبینم اقایون پستمو لایک و بع ...

نه اونها رو میشناسید نه میبینید

پس توجه نکنید،

خیلی خانم ها قبول میکنن،چت میکنن بعد میان واویلا که درخواست بد از من داشت

مجبورید قبول کنید؟!!

زن نما چیههقاقهید

هن؟

سلامتو امضات بنویس آقا هستی یه پروف مردونه هم بذار مطمئن باش کمتر میشه این احمق ها به جنسیت نگاه نمی ...

امضام آخرش نوشتم با احترام پسرم

باشه معذرت میخام