2789
عنوان

شما چ مرگتونه درخواست میدین

318 بازدید | 52 پست

خوبه تو امضام گفتم درخواست بدی گزارش میدم

@sh1361zzz

مرتیکه مگه تو سواد نداری نمیتونی امضامو بخونی؟

هر نری درخواست دوستی بده در جا به نی نی یار گزارش میدم

آقایون لطفاً تمومش کنن

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پسرم

برای منم خیلی درخواست میاد

هم آقا هم خانوم

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم و حرف نامربوطی زدم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

مرض دارن خدالعنتشون کنه

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

حالا مثلا درخواست بده چیزی از حریم تو لطمه یمیخوره؟ خب یا رد کن یا بی محلی کن. مگ چیه انقد بزرگش میکنین

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

پدرم درومد بسکه هی تو امضام بزنم آقایون درخواست ندین به خانم ها باز عده ای نمیفهمن . هی فرهنگ سازی کردم هی کسی گوش نمیده .

خانم های سایت خواهشاً کسی درخواست داد اسکرین و گزارش بزنید

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

مرض دارن خدالعنتشون کنه

دیشب یه سوال خصوصی داشتم تاپیک زدم فقط خانومای متاهل

این عوضی هم بعدش درخواست داده

هر نری درخواست دوستی بده در جا به نی نی یار گزارش میدم