2789
رشته ای برو که آینده شغلی تو تضمین بکنه تو انسانی پول نیست

اخه فکرکنم اگه برم انسانی میتونم از طریق اون دانشگاه یه چیز دیگه بخونم مثلا کامپیوتر البته فکرکنم

بنظر شما چه رشته ای خوبه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم برو کامپیوتر

آینده اش بهتره

مخصوصا اگه تو حوزه های وارد بشی که بتونی مهاجرت کنی مثل برنامه نویسی هوش مصنوعی

و مهارتت کاملا ارتقا بدی

میتونی جدا از مدرسه هم کامپیوتر یاد بگیری

ولی برای مهاجرت بورسیه یا حتی چیز های دیگه بدرد میخوره تو مدرسه ام درس خوندن کامپیوتر

خودم انسانی هستم

اگه عاشق درس خوندی و واقعا هم تلاش میکنی برو انسانی

من امسال دوازدهم تموم شد ولی پشیمون هم نیستم از رشتم ولی خب سخته واقعیت از خیلی کم از تجربی آسون تره

اگه پول داشتم با هو ش بالاتر حتما کامپیوتر انتخاب میکردم

کنکور انسانی کمی سخته

و من فکر میکنم حوزه های تکنولوژی بهترین هست برای آینده

الان همه چی شده اینترنت فضای مجازی مخصوصا کشور های دیگه راحت نیروی نخبه انسانی. تو حوزه تکنولوژی بر میدارم فقط باید زبانم بخونی تمام تلاشت بکنی بری

مطمئن هستم موفق میشی

هر چی علاقه داری برو بعدا پشیمون نشی 🫂❤️

اخه فکرکنم اگه برم انسانی میتونم از طریق اون دانشگاه یه چیز دیگه بخونم مثلا کامپیوتر البته فکرکنمبنظ ...

تجربی

زیر شاخه های متنوعی داره

من انسانی خوندم اون موقع کسی نبود کامل راهنماییم بکنه البته ک روستا درس خوندم بسیار بسیار پشیمونم

من انسانیمخیلی رشتمو دوست دارم بنظرم رشته قشنگیه البته بستگی داره به علاقت عزیزم

عزیزم سال چندمی

من حقیقتا کلا انسانی دوست ندارم هنر رو بیشتر دوست دارم ولی فکرمیکنم اینده انسانی بهتر باشه ولی حفظیم خوبه

پیشنهاد میکنم اول خوب فکر کن و مشخص کن کدوم رشته رو بیشتر دوست داری . من انسانی خوندم . در رشته علوم ...

من علاقم هنره ولی حفظیاتم خوبه فکرمیکنم اینده انسانی بهتر باشه

اصلا تصور حفظی بودن درسا رو نکن بیشتر یاد گرفتنیه اون موقع تو درسایی مثل منطق فلسفه عروض فنون میم ...

موافقم .

دروسی مثل تاریخ ، جغرافیا ، و عربی که الزاما تخصصی هستند . رو باید یاد گرفت . البته هر رشته ای سختی های خودش رو داره .

من با بقیه فرق میکنم . دنیای زنانه دنیای زیبایی است . من پسر به دنیا اومدم ولی دنیای من زنانه است . با یه عالم آرزوهای زنانه زندگی میکنم .عاشق حجاب و نجابت های زنانه. دنیای دوگانه ای دارم . گاهی نه خیلی زن و گاهی نه خیلی مرد.