2789

دلم از خانوادم خیلی شکسته

از خواهرم از بابام

کی باورش میشه مدل و پارچه خواستگاریمو عمم با سلیقه خودش خریده

لباسام به تن دختر عموم دوخته شده با اینکه من عروسم

نرفتم برای هیچ کدوم

اصلا دلم نمیخواد

جهیزیم هرچی خریدند و عمم رفته خریده نکه منو نبره کلی التماسم کرد نرفتم

میگه نمیخوام بمونه برای ماه صفر خودش رفت گرفت

کل طلاهام حتی نشانم با گریه رفتم

بیاین ادامشو تایپ کنم کامل

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

پدر مادرم نوزادی جدا شدند مادربزرگمم که باهاشبزرگ شدم حدود یک سال پیش دو هفته قبل عقدم فوت شد

خواستم تا سالگرد صبر کنیم چون همون موقع هم با نامزدم از رو علاقه نبود ازدواجم بخاطر شرایط بود که انتخابش کردم

ولی ادم خوبیه خانواده سطح بالایی دارند خودش تحصیل کردست کاریه چند واحد خونه ماشین دوتا مغازه و زمین فقط به نام خودش داره

تک فرزند دارایی های خانوادش جدا حالا با اونا کاری ندارم

اونا هم صبر کردند تو این مدت دوستش دارم خیلی مهربون و متشخصه با اینکه نمیخوام ازدواج کنم و دنبال بهوونم ولی اصلا جنبه رفتاری اخلاقی منفی نداره

الان که اواخر مرداد عقدمه همه جمع میشند میگن مدل لباست چیه چیکار میکنی

غم عالم میشینه رو دلم انقدر گریه میکنم

شما نمیدونین که انگار به زور دارم ازدواج میکنم میگم من نمیخوام ازدواج کنم

از بابای معتادم از خواهر معلولم بدم میاد

از خانوادم بدم میاد از زندگیم بدم میاد

هفته پیش رفتم انگشتر نشان بخرم خدا شاهده سنگین ترین انگشترو برداشت برام با وجود اینکه نمیخواستم حدود ۶/۷۷۰ گرمه

ولی من قبلشم تو خونه انقدر گریه کرده بودم

در حد مرررگ

بعدشم رفتم سر مزار مامانی فقط گریه کردم

چیکار کنم

حالم خوب نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا عزیزم راضی نبودی ازدواج کنی؟

خود عزیزم: تاریکی که از راه رسید، نور باش! به اندوه اگر رسیدی ،شادی بی دلیل باش. زخمی اگر دیدی ، مرهم باش. رنجی اگر چشیدی ،آرامش باش. گر دفن شدی ،دانه باش و جوانه بزن. و دیوارهای بلند را پرنده باش...🌱🪿🫧

چرا خب

راضی به ازدواج نبودی؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چرا اگه پسر خوبیه به بختت لگد نزن

به خدا تو این دور و زمونه عشق و عاشقی همش چرته

((فقط بانوان)) اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد

ستاره جون تو که حقوق داری چرا عمه ت؟؟ چرا خواهرت مگه اون چه کار کرده عزیزم

وسایل برقی بزرگوخودم میخرم ظرف و ظروفو عمم

من کل پس انداز و طلاهامو دادم برای درمان خواهر معلولم نشد

بابامو فرستادم ترک کنه نشد

هیچ کار نتونستم بکنم

التماسش کردم نکن درست زندگی کن گوش نکرد

شکست خوردم

پدر مادرم نوزادی جدا شدند مادربزرگمم که باهاشبزرگ شدم حدود یک سال پیش دو هفته قبل عقدم فوت شد خواستم ...

بشین سر جات حرف نزن همچین ازدواجی داری میکنی من تو جریان اذیت های خانوادت بودم لطفا افسردگی نگیر خودتو دست بالا بگیر با نامزدت خوش بگذرون فوقش تو که پول داری برو یه لباس دیگه بخر

اره پدر مادر ندارم

اها اصلا پست دومتو نخونده بودم ببخشید

مثل نقش اول رمانای ایرانیه شرایطت تو که از بابا و خواهرت بدت میاد زن این بشو دیگه یه مدت همخونه میشین بعد ریز ریز عاشقش میشی اونم یواشکی عاشقت میشه😂😂😂😂