2777
2789
عنوان

کمکم کنید خانوماااااااا

193 بازدید | 16 پست

سلام من خیلی وقت پیش عضو نی نی سایت بودم ولی دیگه رفتم الان دوباره برگشتم انقدر عجله داشتم حتی نتونستم صبر کنم عکس تایید شه برا پروفایل.امروز با شوهرم بحثمون شد بحث جدی و دعوا نه ها .سه ساله عروسی کردیم شوهرم بشدت عاشق بچه اس تو این مدت شرایط لازم برا بچه داری نداشتیم الان به شکر خدا شرایط جور شده ولی من هیجی بلد نیستم نمیدونم چیکار کنم و از کجا شروع کنم بهم کمک کنید بگید چیکار کنم چی بخورم چه دکتری برم هیچی نمیدونم هیچی 😢

برو دکتر زنان 

چکاپ میدی و هر چی لازمه بهت میگه

کتاب بخر

ریحانه بهشتی

اسید فولیک هم روزی یکی دوز ۱ میلی شروع کن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر زنان اول برات چکاپ مینویسه و خودش بر اساس اون ازمایش بهت دارو میده و میگ چیکار کنی

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

سلام

عزیرم برای متخصص زنان نوبت بگیر و وقتی رفتی بگو تصمیم بارداری دارم ررام آزمایش چکاپ به ویژه هورمونام بنویس وچه چیزایی باید مصرف کنم تا بدنم آماده بشه

بعد از اینکه مشخص شد کی وقتشه اقدام کنید از وقتی پریودیت تموم شد شروع کن همیشه روز چهاردهم تخمک گذاری نیست

به خدا توکل کن 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

فقط کافیه به یه دکتر زنان مراجعه کنی اون کامل همه کارهایی که باید انجام بدی از قبل و بعد رو واست توضیح میده

کتاب هم از ریحانه بهشتی خیلی خوب و قشنگه و کلی کتاب دیگه هم هست میتونی تهیه کنی

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
عزیزم برو پایگاه سلامت نزدیک خونه تون تمام خدمات رو بهت ارائه میدن سه ماه قبل از بارداری باید اسید ...

باید داره سه ماه عزیزم؟ یعنی اگه سه ماه نخوری مشکلی پیش میاد؟