سلام من خیلی وقت پیش عضو نی نی سایت بودم ولی دیگه رفتم الان دوباره برگشتم انقدر عجله داشتم حتی نتونستم صبر کنم عکس تایید شه برا پروفایل.امروز با شوهرم بحثمون شد بحث جدی و دعوا نه ها .سه ساله عروسی کردیم شوهرم بشدت عاشق بچه اس تو این مدت شرایط لازم برا بچه داری نداشتیم الان به شکر خدا شرایط جور شده ولی من هیجی بلد نیستم نمیدونم چیکار کنم و از کجا شروع کنم بهم کمک کنید بگید چیکار کنم چی بخورم چه دکتری برم هیچی نمیدونم هیچی 😢
عزیرم برای متخصص زنان نوبت بگیر و وقتی رفتی بگو تصمیم بارداری دارم ررام آزمایش چکاپ به ویژه هورمونام بنویس وچه چیزایی باید مصرف کنم تا بدنم آماده بشه
بعد از اینکه مشخص شد کی وقتشه اقدام کنید از وقتی پریودیت تموم شد شروع کن همیشه روز چهاردهم تخمک گذاری نیست
به خدا توکل کن
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد