2789

رشته ای مثل بهداشت یا کار اداری توی بیمارستان ؟

ارزش داره

من رشتم کار اداری هست توی بیمارستان خیلی ازش متنفرم چون همیشه دوست داشتم عین پرستاری عملی باشه بیشتر اما دوسال کنکور دادم ولی نشد الان اومدم این رشته

همه میگن برای خانوم راحته تایم اداری حقوق هم خوبه اما دوستش ندارم انصراف هم سالی ۵۸ تومن

سال اولم انصراف بدم ؟

میترسم انصراف بدم نتونم چیز بهتر قبول بشم نمیدونم

چگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

منم رشته ام اتاق عمله البته هنوز دانشجوهستم ولی از وقتی کاراموزی هامون سنگین شده میگم کاش نمیومدم این رشته میرفتم سراغ رشته های پشت میز نشین.خیلی اذیت میشه ادم بنظرم

منم رشته ام اتاق عمله البته هنوز دانشجوهستم ولی از وقتی کاراموزی هامون سنگین شده میگم کاش نمیومدم ای ...

بستگی به روحیاتت داره من اصلا روحیم سازگار نیست با این کار

چگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم