2789

سر کلاس عملی بودیم یه استاد از دانشگاه تهران اومده بود برامون داشت توضیح میداد همه داشتن با دقت گوش میدادن من خاکبرسر بین اون همه آدم شلپ افتادم وای روی زمین بین اون همه ادم و استاد دراز کشیده پاهام بالا بود وای خیلی حالم بده

ابرو برام نموند پیش استاد خودمون و استاد جدیده😭😭😭

بچه های دیگه جسد میبینن راحت من هنوز شروع نشده بود هیچی مردم

چگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم

وای خجالت میکشم دیگه برم سرکلاس اون استاد

چگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

بابا کالبد شکافی نبود توضیح دادنی و عملی بود

من بهداشتم اصلا

تو دوره دانشجویی به نظرت این اتفاق طبیعی نیست ؟ مطمئن باش استادها اونقدر منطقی هستن که این حالت بی آ ...

آره اما اخه چیزی نبود فقط داشت توضیح میداد نمیدونم چهمرگم شده بود

اسی ببخشید خنده م گرفت ببخشید واقعا😂😂😭😭😭

ولی ملت اینقدر فکر و درگیری دارن که به اندازه تو به این اتفاق فکر نکنن و مهم نباشه واسشون

تو فکرش نرو

نی نی یار عزیز! قبل از این که سیکمو بزنی(تعلیقم کنی) یه اخطار بهم بده❤️😂